Co se děje s Hejdovou? Proměna, ze které mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Co se děje s Hejdovou? Proměna, ze které mrazí

Zorka Hejdová se mění v ananas
Zorka Hejdová se mění v ananas (Instagram)

Moderátorka Zorka Hejdová /33) má aktuálně plné ruce práce se "srdíčky". Už třetí sezónu provází účastníky i diváky největší zamilovanou show Love Island. Profesionalitu a pověstnou emaptii jí nikdo neodpáře ani letošní řadu, ale co proboha ten vzhled? Podle některých diváků začíná připomínat ananas. 

Zatímco k ohništi, kde se odehrávají ta největší dramata a odchody, se snaží všichni účastníci upravit co nejlépe, Zorka přichází v převleku za hastroše - a ne poprvé. Nelichotivé úbory, účesy z kosmu a make-up, který budí rozpaky už začali negativně hodnotit i diváci a někteří z nich dokonce apelovat na tvůrčí tým. 

Zorka a Míra Hejdovi na skok ve Varech: Jedné věci litují!

Video se připravuje ...

„Ze Zory mají vizážisté vyloženě p*del. Moc povedený,“ píše například jedna ze sledujících, po posledním dílu, kam Zorka dorazila v neonových šatech a prapodivném drdolu. „Tým kolem ní musí být chytře zákeřný. Tohle je tak sofistikovaná šikana. Určitě se předhání, kdo z ní udělá nejlepší maškaru. A ona je tak poslušná, že nejen drží, ale vleze takhle vyparáděná i před kameru,“ doplnila výše zmíněná fanynka. 

Další komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vypadá jako Zvonilka nebo něco jako ananas. Zorku mám moc ráda, ale ty outfity a vizáž jsou někdy příliš,“ píše další. Vezmou si tvůrci ostrou kritiku k srdci? 

Moderátorka Zorka Hejdová upřímně: Necvičím, jím a kynu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jan kolář
20. 10. 2023 • 12:08

Fandime XXL moderatorce Hejdove! Je dobre, ze se nekdo nestydi ukazat pred kamerou kila navic a nosi je s noblesou.

AHel
18. 10. 2023 • 13:11

Celé divné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.