Hejdovi na útěku z ČR: Vždy jsme chtěli zkusit, jaké je to bydlet u moře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hejdovi na útěku z ČR: Vždy jsme chtěli zkusit, jaké je to bydlet u moře

Sexy Zorka Hejdová v plavkách
Sexy Zorka Hejdová v plavkách (Instagram, CNC)

Krásná Zorka Hejdová (32) se stane moderátorkou letošní řady reality show Love Island. Nabídku s nadšením přijala a už se nemůže dočkat, až odletí na daleké Kanárské ostrovy. Společně s ní se stěhuje i manžel Míra Hejda a jejich roční syn Nikolas.

Když Zorka dostala nabídku moderovat reality show za hranicemi, nejdříve se musela poradit s manželem Mírou Hejdou. Přeci jen to pro ni bylo velké rozhodnutí a přestěhovat manžela i ročního syna na Kanárské ostrovy, to není jen tak. „Míra mě podporuje ve všem, co dělám, a řekl mi, že bych do toho určitě měla jít a že to zvládneme! Navíc jsme si vždy chtěli zkusit, jaké je to bydlet u moře,“ prozradila blondýnka pro idnes.cz. Její manžel si zařídil částečnou práci na dálku, ale i tak bude muset občas zajet do Čech osobně.

Hejdovi a jejich apartmán na Šumavě

Video se připravuje ...

Druhou řadu reality show Love Island mohou diváci poprvé vidět už 20. září na obrazovkách televize Nova. A na co se sama moderátorka nejvíc těší? „Asi na samotné začátky – první vstup do vily a seznámení s jejími novými obyvateli. To bude vzrušující nejen pro soutěžící, ale i pro mě,“ svěřila se Hejdová.

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.