Blyštiví manželé Hejdovi: Zorka oblékla jen třpytky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Blyštiví manželé Hejdovi: Zorka oblékla jen třpytky!

Zorka a Míra Hejdovi
Zorka a Míra Hejdovi (Blesk:Renata Matějková)

Ať přijdou kamkoliv, je jich všude plno! Manželé Míra (40) a Zorka (33) Hejdovi, kteří provází jednou reality show za druhou, občas rádi vyrazí do víru velkoměsta. A pokaždé si dají záležet, aby svým vzhledem ohromili, ba přímo oslnili.

Všimli byste si jich už z dálky! Moderátoři se objevili v proslulém klubu Duplex v oblečení, ze kterého zrak přecházel. Zorka, oblečená do minišatů pouze z flitrů, moderovala autogramiádu k reality show Love Island Česko & Slovensko.

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík!

Video se připravuje ...

Rafinované šaty doplnila zlatými šperky a sandálky, které daly vyniknout jejím dlouhým nožkám. Když ještě předvedla pózu u baru... Prostě sexy dračice! Pozadu nezůstal ani její muž Míra, který se od 13. listopadu na platformě Voyo pustí do moderování reality show Big Brother Česko & Slovensko. V lesklém stříbrném ohozu byl k nepřehlédnutí. Tahle dvojka je prostě ráda středem pozornosti...

Moderátorka Zorka Hejdová upřímně: Necvičím, jím a kynu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.