Vycházející hvězda showbyznysu Koptová: O protekci slavného táty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vycházející hvězda showbyznysu Koptová: O protekci slavného táty

Jana se svým otcem Václavem Koptou, který pro muzikál napsal texty.
Jana se svým otcem Václavem Koptou, který pro muzikál napsal texty. (Foto Aha! – Martin Hykl, ČT)

Už brzy zazáří coby Helena v připravovaném muzikálu Troja v Divadle Broadway. Mohlo by se zdát, že díky slavnému jménu má Jana Koptová (22) hereckou cestičku umetenou. Opak je ale pravdou!

Trojská Helena je její první velkou muzikálovou rolí. Mladá herečka Jana Koptová přiznala velké obavy kvůli svému slavnému jménu. Před konkurzem se tak připravovala na vlnu kritiky. Jejím otcem je totiž herec, muzikant a také porotce kulinářské show Peče celá země Václav Kopta (58), který k muzikálu napsal texty písní.

Mlčeti zlato

O nějaké protekci ale nemůže být řeč. „Přišla jsem na casting a vybrali mě. Je to moje první role v muzikálu, moc mě to baví. Navíc zpívám česky, to je pro mě nezvyk, jsem zvyklá na angličtinu,“ vysvětlila Aha! mladá talentovaná zpěvačka. „Taťka mě ještě neslyšel. Před cizími lidmi trému nemám, ale před rodinou ano. Nechci je zklamat, tak se víc stresuji,“ netají se vnadná kráska, která zdědila půvab po mamince, herečce Simoně Vrbické (58), která byla často obsazovaná do rolí princezen v televizních pohádkách. Na nenávistné zprávy na sociálních sítích Jana dle svých slov nereaguje a mlčení je prý na ně nejlepší odpověď. Raději se soustředí na svou práci a snaží se neustále zlepšovat.

Tři krásné Heleny

V muzikálu se Jana v hlavní ženské roli Heleny alternuje s Jitkou Boho (32) a Felicitou Prokešovou (26). Kdo zazáří na premiéře, má herečka jasno. „Jsme na to tři, hádám, že Jitka, ale ještě nic nevím. Jsem šťastná, že mám tuhle příležitost,“ dodala pro Super.cz s tím, že líto jí to rozhodně nebude.

Herec Václav Kopta: Nesmí cukr, přesto o Vánocích jedné věci neodolá!

Video se připravuje ...

Boho by neměnila

Ani zpívající modelka Jitka Boho se netají tím, že má před každým svým vystoupením pořádnou trému. V Troji půjde navíc o její první muzikálovou zkušenost vůbec! „Pro mě je toho tady tolik poprvé... Učím se, ale také si to užívám,“ přiznala Boho. Když ale sundá svůdné kostýmy trojské Heleny, vrátí se ráda domů do tepláků. „Když překročím práh domu, jsem to já – máma, přítelkyně i kuchařka, uklízečka i učitelka, kamarádka, pečovatelka a občas náladová ženská, která by teď, v tenhle okamžik, nic neměnila,“ dodala.

Drahokoupil má rekord

V muzikálu Troja si Vojta Drahokoupil (28) zahraje prince Parida. Na role milovníků je zvyklý. „Netajím se tím, že moje náklonnost k ženám je velká. Navíc miluju v životě vášeň a ti režiséři už vědí, že je pro mě přirozené hrát zamilování, protože to zažívám často,“ svěřil Aha! muzikálový zpěvák. Tu pravou ale dosud nepotkal. „Už jedenáct měsíců jsem sám, už to bude rok. A je to můj rekord, dřív jsem byl single vždycky tak maximálně dva týdny,“ přiznal Vojta.

Havel bude tatínkem

V roli Parida bude Drahoupil alternovat s Milanem Peroutkou (33) a Ondřejem Havlem (29) alias Jirkou Hložánkem ze seriálu Ulice. „Pro mě je to úplně nová zkušenost, takže pro mě bylo zkoušení dost náročné,“ přiznal Havel. Od brzkého rána moderuje Snídani s Novou, pak přejíždí na natáčení nebo zkoušení a nyní přibydou ještě večerní představení. A ještě ho čeká role otce. „Zatím nevíme, co to bude, ale ani nechceme. Vydržíme to až do porodu a necháme se překvapit,“ směje se.

Herec Václav Kopta: Pro muzikál Troja napsal texty! A dcera dostala roli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
24. 1. 2024 • 17:53

V Česku se to tak hemží hvězdami,že vůbec nechápu proč si je nevezme Hollywood.
🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🦧🦧🦧🦧

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.