Kopta z Peče celá země: V každém díle mu jde o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kopta z Peče celá země: V každém díle mu jde o život

Václav Kopta patří mezi hvězdy pořadu Peče celá země.
Václav Kopta patří mezi hvězdy pořadu Peče celá země. (archiv Blesku)

Moderování show Peče celá země III není pro Václava Koptu (58) jen práce, ale také zkouška silné vůle. Je totiž přímo u zdroje těch nejlahodnějších zákusků, které se také po dotočení záběrů ihned musí sníst! Po předchozích dvou řadách ale dohnal Kopta své tělo až na hranici cukrovky.

Soutěžícím v kulinářské show tak může koukat maximálně přes rameno. „Při natáčení má hlavní roli cukr a já jako evidovaný prediabetik si na něj musím dávat velký pozor,“ přiznal textař, že je krůček od cukrovky. Kopta je dokonce pod lékařským dohledem a pravidelně dochází na kontroly. 

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové!

Video se připravuje ...

„Většinou se udržím. Jsem více hypochondr než sladkomil. Paní doktorka mě upozornila, že si zahrávám s ohněm. A jelikož si nechci píchat inzulín, tak když něco zbude, vezmu to holkám domů a sám se tím raději více nezabývám,“ shrnul Kopta, kterému prý cukr pokaždé vylítnul právě během natáčení Peče celá země. Až při moderování třetí řady si herec uvědomil, že mu sladké nedělá dobře a začal se od něj držet dál. „Peče celá země je pro mě pořad svůdný prostředím, protože soutěžící i všichni lidé v technických složkách to prostě umí. Obyčejný koláč udělají tak, že se vám zatočí hlava. Já se ale musím držet zkrátka,“ tvrdí hvězda komedie Sněženky a machři.

Při dotazu, zda v pečení našel stejnou vášeň jako v řízení autobusů, odpověděl: „Nikoliv, to už bych tady neseděl. Byl bych po smrti nebo bych ležel jako těžce nemocný člověk na diabetologii.“

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
7. 1. 2024 • 20:07

Oni jsou všichni nenažraní peněz a když je příležitost, tak proč ji nevyužít? totéž ta jeho spolupracovnice Bebarová, Maršálek, atd. Dohromady za ne moc práce pěkná odměna. A ještě nevíc se tam i najedí dobrot, pokud je můžou a chtějí jíst.

Eva Komárková
7. 1. 2024 • 09:38

Tak ať se na to vys-ere a jde dělat přidavače na stavbu nebo na pás do montovny.

Marta Kubíková
7. 1. 2024 • 08:01

Není nic snadnějšího, než se takovému pořadu vyhnout a ne se cpát do každé televizní práce. Chápu, že vydělat peníze si herec musí, ale ne za každou cenu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.