Šmuclerova facka oblíbenému pořadu: Kvůli zkaženým zubům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šmuclerova facka oblíbenému pořadu: Kvůli zkaženým zubům!

Prezident České stomatologické komory Roman Šmucler
Prezident České stomatologické komory Roman Šmucler (Blesk: Markéta Batulková Mikešová/Pixabay.com)

Na televizní obrazovky vtrhla o víkendu třetí řada oblíbené kulinářské show Peče celá země! Hned první díl si v sobotu pustilo 1 082 000 lidí. A díval se i bývalý moderátor a současný šéf České stomatologické komory Roman Šmucler (54).

Ten nejprve pořad pochválil. „Moc hezky natočené. Gratulace kamarádům na Kavky! Sladké skoro nejím, ale díval jsem se,“ napsal na Twitteru. Pak ale přišel rýpanec. „Jen bych se v zemi diabetu a zkažených zubů u veřejnoprávní televize přimluvil za show zaměřenou na zdravý životní styl,“ dodal Šmucler. Jenže to je právě ten problém. Češi sladké milují a pečení má u nás velkou tradici. Proto je takový pořad velmi sledovaný, zatímco reality show o životním stylu by pravděpodobně k obrazovkám přitáhla jen určitou část národa.

Šmucler radí, jak si v Česku najít zubaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
12. 1. 2024 • 19:00

Roman Šmucle; máte pravdu, pane doktor! Někdo je holt tupej a zuby si čistit nebude!

EconEcon
9. 1. 2024 • 08:12

Televize má mnoho kanálů. Tak příště zkuste něco, co vám vyhovuje a že zrovna vám někdo prohlíží nejenom zuby a ještě se tím chlubíte - je opravdu stupeň "intelektuálního giganta".

Erika zelva
8. 1. 2024 • 15:44

Pan Šmucler je na rozdíl od vás vzdělaný člověk,ne tedy on ,ale vy jste pitomec.

Roman Šmucler
8. 1. 2024 • 11:55

Ne, zuby nám na Západě nezáviděli. Naštěstí je teď kazů tak sotva polovina a bezzubých lidí také. Ale ano, když si lidé vyčistí zuby, sladké jim tolik neublíží- jenže mnozí si je nečistí .

AHel
8. 1. 2024 • 11:01

Panu doktorovi rozumím a souhlasím s jeho názorem na uvádění jiného a důležitějšího rofmátu pořadu než je pečení sladkého! Je to hrůza, všichni dřepí a "čumí", jak druhý vaří, co to má být...normální lidi si jdou zaběhat .....pan doc. Šmucler je velmi vzdělaný člověk a pro českou stomatologii udělal obrovsky moc. Chválím Asklepion v Londýnské, mé dceři zachránili zuby. Jednou jí vše v puse dali dohromady a od té doby chodí na preventivní prohlídky a vše je OK. Bravo!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.