Tančící kuchař Maršálek ve StarDance: Šokující záběry ze zákulisí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tančící kuchař Maršálek ve StarDance: Šokující záběry ze zákulisí!

StarDance 2023: Josef Maršálek v turbanu
StarDance 2023: Josef Maršálek v turbanu (Aha! – ČT/Mikuláš Křepelka)

Tohle na obrazovkách rozhodně neuvidíte! I před šestým soutěžním večerem nechali letošní účastníci StarDance nahlédnout do zákulisí, a nebyla tak nouze o zábavu, proměny vizáže ani ochutnávání laskomin, které již klasicky napekl Josef Maršálek (41).

Vzhledem k tomu, že dostali v sobotu soutěžící za úkol proměnit se ve hvězdy stříbrného plátna, měli vizážisté tento večer pořádně napilno! Nikdo z přítomných ale při proměnách neztrácel úsměv na tváři, ba právě naopak! Rozveselený Maršálek se nejdřív procházel v zákulisí s turbanem na hlavě, aby mu pak mohla kadeřnice razantně změnit účes. Z jeho typických kudrnatých vlasů tak bylo rázem elegantní vyhlazené mikádo.

Sladké úplatky

Od prvního soutěžního večera je už pomalu nepsaným pravidlem, že cukrář z Peče celá země přinese na přímý přenos hned několik plechů svých zákusků. Jejich příprava mu ale nezabere tolik času, kolik by se mohlo zdát. „Napeču pro kolegy během dvou hodin, na to si v týdnu vždycky čas najdu,“ řekl Aha! Maršálek. Na jeho výrobcích si v zákulisí rádi pochutnají i porotci soutěže – kvůli lepšímu hodnocení to ale Pepa prý určitě nedělá. „Jestli si někdo myslí, že dělám individuální výslužkové balíčky a dávám to před dveře našim milovaným porotcům, tak se hrozně plete. Jsem porotce v jiné soutěži a nesnášel bych, kdyby mi někdo z těch lidí, které mám hodnotit, něco nosil. To by mi bylo strašně proti srsti a nemám to zapotřebí,“ vysvětlil Maršálek.

Marek Adamczyk vypadnul ze StarDance: Stejně už mě vše bolí!

Video se připravuje ...

Protekce pro Adamczykovou? Do kola ji vzal Chlopčík!

Doslova princeznovské kudrny se rozhodly filmový večer maskérky vytvořit Evě Adamczykové (30), která je jako vrcholová sportovkyně v běžném životě asi příliš často nenosí. O to zaujatěji celému procesu přihlížel její manžel Marek Adamczyk (35), který využil každou volnou chvilku k tomu, aby mohl být se svou drahou polovičkou. Na okamžik ji ale musel přece jen přenechat jinému! V maskérně totiž favorizovanou Evu provedl sám obávaný porotce Zdeněk Chlopčík (66)! Zanedlouho ji ale vrátil zpět Markovi a manželé si mohli dál nerušeně vyměňovat svůdné pohledy, nešetřili přitom ani doteky! Bohužel naposledy, alespoň tedy v zákulisí soutěže – právě Adamczyk totiž během následného přímého přenosu ze soutěže vypadl... 

Jitka Asterová: Do kostýmů StarDance se vždy v duchu oblékám

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
4. 12. 2023 • 07:45

To je ten pán, co ukazuje svůj nahý rozkrok v detailu , na internetu???

Jana Nováková
29. 11. 2023 • 08:33

Píše se, že Maršálek uplácí porotu svým pečením a čím uplácí Adamczyková !!! Svým psem.A dokonce ho chtějí zapojit do jejího vystoupení.S tim,že Maršálek ještě nevypadl,nemá porota nic společnýho.V soutěži ho drží jen a pouze diváci.Z jeho pečení nemají diváci nic,ale z psa Adamczykových ano.Tak kdo chce zapůsobit na diváky a zajistit si hlasy ?? Adamczykových pes.

fizulka
22. 11. 2023 • 21:26

Nebuďte nerudná a bavte se

fizulka
22. 11. 2023 • 21:23

Nechte Pepu na pokoji, je bezva člověk a chyběl by nám.

adamice
22. 11. 2023 • 14:49

Ten trapas by uz mohl konecne skoncit. Nomen omen, takze at vypadne jako cukrar.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.