Proměna Maršálka během StarDance: Pepo, co ty bicáky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Proměna Maršálka během StarDance: Pepo, co ty bicáky?

Josef Maršálek s Adrianou
Josef Maršálek s Adrianou  (ara)

S nadsázkou o sobě říká, že se narodil jako dietní chyba. A jakmile se cukráře Josefa Maršálka (41) kdokoli zeptá, zda tancem už něco zhubl, reaguje jak býk na rudý hadr. Díky náročným tréninkům StarDance ale jeho tělo viditelnou změnou prochází!

Většina těch, kteří kývnou na náročnou taneční show, berou několikahodinové tréninky i jako výbornou příležitost ve shazování kil. Maršálek je ale jiný. „V tomto ohledu nemám vůbec žádný cíl,“ svěřil deníku Aha! během srpnových tréninků.

Proměna těla

Ať tak, či onak, tělo se mu začíná viditelně proměňovat. Kila viditelně mizí a svalů přibývá. „Asi bych lhal, kdybych tvrdil, že tomu tak není...“ komentoval to pro Aha! cukrář s tím, že si už toho všímá i jeho rodina. „Když jsem po třech měsících přijel na Moravu k babičkám, můj strejda prohlásil – co ty bicepsy! Asi tam viděl něco, co tam dřív nebylo,“ vtipkoval Maršálek.

Josef Maršálek a Adriana Mašková: Jak drsně přezdívají choreografa?

Video se připravuje ...

20 kilo pryč

Dietní předsevzetí si ale nedává. Štíhlejší pas mu prý totiž v minulosti žádné extra štěstí nepřinesl. „Sám sebe si pamatuji o dvacet kilo lehčího, ale nebylo mi o dvacet kil lépe. Myslím fyzicky. Mám se rád takový, jaký jsem. Nikomu neříkám, že by měl dělat to, co dělám já – a naopak. To je jedna ze známek osobnosti. Jsem prostě takový, jaký jsem,“ rozpovídal se pro Lifee.cz.

Kamarádka Bebarová z Peče celá země: Byl by zajímavý i jako herec!

Rodiče mu na pražském Výstavišti ani u televize držet palce nemůžou. Kromě partnera Petra Dejmla (40) tak Maršálkovi fandí kolegyně z Peče celá země Tereza Bebarová (48). „Josef mě nepřestává překvapovat, jak obrovský rejstřík má – od hopkavých tanců po dramatické... Jsem na něj hrdá,“ chválila ho bezprostředně po sobotním přenosu.

Cukrář Maršálek po drsné kritice diváků StarDance: Strach o rodinu!

Video se připravuje ...

„Josef je políbený múzami ve všech směrech. On i krásně maluje, má kulturní přehled. Nepřekvapuje mě, že mu tancování tak jde. Ty múzy se mu protahují i do rukou a výrazu,“ smála se Bebarová, která by Maršálka ráda viděla i ve filmu. „Možná i herec by byl zajímavý... Vyzývám režiséry, aby ho obsadili do nějaké dramatické role!“ dodala herečka.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.