Makronková královna z Peče celá země: Ostrá kritika diváků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Makronková královna z Peče celá země: Ostrá kritika diváků

Michaela Landová
Michaela Landová (Foto Aha! – Marek Pátek, Herminapress.cz, ČT/Křepelka)

Porotkyně cukrářské soutěže Peče celá země Michaela Landová (50) to nemá jednoduché, protože se stále nesmířila s kritikou diváků. Loni byla do pořadu přijata jako náhrada za oblíbenou Mirku van Gils Slavíkovou (63) a v té době se po ní fanoušci soutěže doslova vezli. Dnes už se sice počet ošklivých komentářů snížil, ale Landovou nehezká zpětná vazba i tak dost trápí.

Jelikož Michaela nastoupila na místo oblíbené Mirky, očekávalo se, že lidé ji budou srovnávat. Nikdo by ale ani ve snu nenapadlo, jaká vlna kritiky se na Landovou snese. „Pokud někoho nahrazujete v jakékoli pozici, přichází samozřejmě srovnávání. Jako porotci jsme tady sami za sebe, nejde o role, kdy nám někdo píše scénář. A protože jsme s Mirkou zcela odlišné, výsledek nemůže být stejný. Nicméně já se jí nesnažila nahradit vystupováním, ale pouze profesně,“ pronesla Landová v rozhovoru pro Deník.cz. Zároveň přiznala, že číst nehezké komentáře na svou osobu není nic příjemného.

Moderátor Peče celá země Kopta: Ponížení kvůli Bebarové!

Video se připravuje ...

„Musela bych být z kamene, aby se mě nějakým způsobem nedotkla. Ale spíš je mi z takových komentářů smutno. Ono jde totiž primárně o formu, jakou jsou ty komentáře psané. Chápu, nemusím sednout každému, ale vše se dá napsat slušnou formou,“ svěřila se cukrářka, které se přezdívá „Makronková královna“. V současné třetí sérii působí Landová mnohem uvolněnějším dojemem, očividně už si je jistá v kramflecích. Michaele v těžkých časech pomohli samozřejmě i její kolegové Josef Maršálek (41), Tereza Bebarová (48) a Václav Kopta (58). Ten jí dokonce poradil, aby komentáře na sociálních sítích vůbec nečetla, čehož se cukrářka snaží držet.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.