Václav Kopta: Zdrcující diagnóza z úst kamaráda lékaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Václav Kopta: Zdrcující diagnóza z úst kamaráda lékaře

Václav Kopta s manželkou na dovolené
Václav Kopta s manželkou na dovolené (Instagram)

Osmapadesátiletý moderátor show Peče celá země začal držet dietu, v jejímž rámci přestal pít dokonce i alkohol. Místo zdravotních benefitů ovšem přišel šok v podobě nové choroby!

Během posledních dvou měsíců Václav Kopta vyřadil z jídelníčku veškeré cukry, vysadil alkohol a začal konzumovat více zeleniny. Absolvoval dokonce i vyšetření v ordinaci své praktické doktorky s výborným výsledkem. Oslavy se ovšem nekonaly!

Herec Václav Kopta: Pro muzikál Troja napsal texty! A dcera dostala roli

Video se připravuje ...

„Já jsem se vznášel na obláčku pýchy a hrdého sebevědomí," liboval si dosud herec, načež přišel šok. „Náhle, při nedávném pobytu v zahraničí a uprostřed noci, mě rozbolel kloub ruky pravého palce. Otekl, zčervenal, zahořel a bolel. Nemohl jsem pochopit, jak se to stalo a kde jsem k tomu přišel," postěžoval si Kopta ve svém rozhlasovém pořadu Zlaté časy, který hned po návratu do Česka navštívil lékaře. A kamarád ortoped mu sdělil, že to je přece dna! 

„Byl jsem obdařen záchvatem této hanebné nemoci králů, koncentrátu kyseliny močové, což bývá způsobeno přímým důsledkem zvýšené konzumace uzenin a masa. Tedy všeho, co jsem neviděl poslední dva měsíce diety ani na obrázku v časopise. Jak se to stalo? Co mám ještě vynechat ze svého už tak okleštěného jídelníčku?" lamentuje náš dietář s tím, že pumpující bolest palce teď musí tlumit pouze léky.

Herec Václav Kopta: Nesmí cukr, přesto o Vánocích jedné věci neodolá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 2. 2024 • 21:07

Je to starej opilec!

Georgi Kelly
25. 2. 2024 • 20:09

@Alfa05
Ten Tvůj koment toho o Tobě hodně prozrazuje.😉

korytnackahela
25. 2. 2024 • 10:10

Náhodou! Je to bezvadnej herec!!

Eva Komárková
25. 2. 2024 • 08:35

Hnusnej chlap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.