Peče celá země na odstřel? Trapný Kopta i Bebarová, vrčí diváci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peče celá země na odstřel? Trapný Kopta i Bebarová, vrčí diváci

Moderátoři show Peče celá země Václav Kopta a Tereza Bebarová
Moderátoři show Peče celá země Václav Kopta a Tereza Bebarová (Tonda Tran / CNC)

Vyletěl ze sobotního pátého dílu show Peče celá země a přiznal, že v posledních týdnech čelil nenávisti od některých diváků! Ta se ale po vyřazení mladého kavárníka Václava Halamy (26) stočila na moderátory pořadu Terezu Bebarovou (46) a Václava Koptu (56).

Václava někteří diváci proklínali minimálně dva týdny. Porota ho v soutěži držela, co to šlo. „Měl dávno letět!“ znělo ve slušnějších komentářích, když porota vyhazovala jeho kolegy či kolegyně. „Dostal jsem se o chlup nenávisti do pátého dílu,“ komentoval Václav svůj poslední postup před týdnem. Co tím myslel? Někteří diváci mu přes sociální sítě České televize psali nenávistné a místy šikanující komentáře. Co bylo za hranou, administrátoři smazali.

Peče celá země: Odpalované těsto

Video se připravuje ...

Teď to schytávají moderátoři

Stačilo, aby Václav v sobotu vypadl, a najednou se terčem kritiky stal někdo jiný – tentokrát moderátoři Peče celá země. „Dneska to byl divný díl. Příšerně těžké úkoly, trapný Kopta, trapná Bebarová, skončit měla Zuzana a ne Václav. Už mi ten pořad nepřipadá tak fajn jako první řada,“ vmetla České televizi divačka Renáta. A podobných názorů se na sociálních sítích pořadu hromadí více.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 2. 2024 • 13:53

cozumel; tady ale nejde o nanynky, ale o moderátory! Kopta tam chodí s rukama na pupku a to je tak všechno, co předvádí! A dá ještě do časopisu, že, co se nesní tam, odnáší si domů! Že už je přejedenej! On chlastal celý život, tak co od něho očekávat?

veselabublinka
12. 4. 2022 • 17:33

Bebarová je fajn, mám jí ráda.

axana
12. 4. 2022 • 10:09

Tak dlouho jsem čekala na druhou řadu a teď jen nechápu co to jako má být. Vrchol trapnosti. Moderátoři kapitola sama pro sebe...ale Maršálek kdyby tam nebyl tak se vůbec ale vůbec nic neděje. Přece to měla být soutěž a ne tichý unylý průvod pořadem co se jak peče. Proboha koukněte se milí dramaturgové na Mistrovské pečení Anglie nebo Austrálie.
Pozn. Moderátoři mimo mísu. To nemáte nekoho akčního? ! ?

defakto
11. 4. 2022 • 21:51

... souhlas !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.