Jásot nad vyhazovem z Peče celá země: Od začátku na tenkém ledě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jásot nad vyhazovem z Peče celá země: Od začátku na tenkém ledě

Kolegyně konec parťáka oplakaly.
Kolegyně konec parťáka oplakaly. (ČT)

Pátý díl show Peče celá země se stal osudným pro kavárníka Václava Halamu (26), který byl na vyřazení už několik týdnů! Porota se k tomuto kroku rozhodla až nyní, což řada diváků okomentovala: Konečně! Spolusoutěžící naopak Václavův odchod oplakali.

V pátém díle pekli účastníci druhé řady populární show slaný quiche, labutě z odpalovaného těsta, a tzv. stavby. Zatímco první dvě disciplíny Václav jakž takž zvládl (quiche měl nedopečený, poz. red.), stavba à la koncertní síň se mu stala osudnou. Velice přísný byl v tomto ohledu porotce Josef Maršálek (40).

»Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Bude svatba s přítelem! V plánu je i dítě

Video se připravuje ...

Máme problém

„Jestli tohle je 3,5hodinová práce, tak já si myslím, že máme problém!“ vpálil mladému kavárníkovi, který se nepříjemně uculil. „Chybí mi tady pečlivosti a preciznosti,“ nešetřila kritikou porotkyně Míša Landová (47). „Krém dobrý, škoda, že ho tam není více. A obávám se, že ty černé sušenky jsou nejedlé,“ doplnil Maršálek. O Václavově osudu bylo rozhodnuto...

Na tenkém ledě

„Byl jsem na hodně tenkém ledě už od začátku,“ snažil se Vašek obhájit po svém vyřazení. „On má velké plány, velké vize, ale nedaří se mu je příliš realizovat. A převést do skutečné podoby,“ doplnila k vyřazení kavárníka porotkyně Míša.

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.