Vyřazená Lenka z Peče celá země: Drsná slova Maršálka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyřazená Lenka z Peče celá země: Drsná slova Maršálka...

Z Peče celá země vypadla Lenka
Z Peče celá země vypadla Lenka  (archiv ČT)

Porota vyhodila v sobotu večer ze show Peče celá země sympatickou účetní Lenku Svobodovou (29) z Prahy, ačkoliv na vyřazení byl znovu i Václav Halama (26). Lenka se musela poroučet hlavně za nedopečený slaný koláč empanada. A jako argument použila porota větu o tom, že už to měla nahnuté dlouho.

Soutěžící včera pekli vánočku, indiány a slanou empanadu plněnou masem. Tedy samé náročné dobroty. Lence se nedařilo s vánočkou a hlavně s krativní výzvou – tedy empanadou. Na první pohled nevypadal koláč špatně, ale porota ho svými slovy totálně rozcupovala. „S těmi kraji se dalo vyhrát, lepší potření vajíčkem... Vypadá to nehezky, syrově, šedě,“ nešetřil ji porotce Josef Maršálek (39). „Ta náplň je ale delikátní, je tam sůl, je tam koření,“ pochvaloval naopak vnitřek empanady.

Peče celá země: Podaří se účastníkům upéct další recept?

Video se připravuje ...

Lenčino vyřazení oznamovala divákům i dalším soutěžícím moderátorka Tereza Bebarová (46), v jejímž hlase bylo znát, jak ji to mrzí. „Dneska nás bohužel opustí Lenka. Leni, moc děkujeme, byla jste skvělá a pečte dál,“ objala ji.

„Já osobně jsem ráda, že jsem vlastně vypadla čtvrtá. Není to vůbec legrace, jestli si někdo myslí, když to vidí v televizi,“ snažila se slovy překrýt viditelné slzy v očích Lenka, jejíž odchod oplakalo i mnoho spolusoutěžících. „Nad Lenkou visel meč několikrát, unikala vždy o fous, protože v některé z těch tří disciplín byla o maličko lepší,“ objasňoval v závěru pořadu rozhodnutí porotce Maršálek.

Cukrářka Mirka van Gils(60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...

Co je empanada?

Pokrm rozšířený ve Španělsku, Portugalsku a některých zemích Jižní Ameriky. Jedná se o zpravidla pšeničnou kapsu plněnou nejčastěji masem. Připravuje se v troubě nebo peci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.