Kopta, Bebarová a spol. z Peče celá země: Hrozí jim konec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kopta, Bebarová a spol. z Peče celá země: Hrozí jim konec?

Soutěžící v pořadu Peče celá země museli zdolat i sladké retro indiánky.
Soutěžící v pořadu Peče celá země museli zdolat i sladké retro indiánky. (Mikuláš Křepelka (Česká televize))

Oblíbené kulinářské show Peče celá země II hrozí kvůli současné situaci ve světě vyřazení z vysílání ČT! Moderátory Václava Koptu (56) a Terezu Bebarovou (46) i všechny soutěžící a porotce to překvapilo

„Vzhledem k současnému dění na Ukrajině se může schéma v souvislosti s nějakou mimořádnou událostí měnit. A týká se to i pořadu Peče celá země,“ upozornil manažer pořadu Ondřej Bambas. Podle zjištění magazínu Aha! Tv by na Kavčích horách k takovému kroku přistoupili tehdy, pokud by se během válečného konfliktu odehrála zásadní událost, kterou by bylo nutné zpravodajstvím či mimořádným speciálem nabídnout divákům. Vysílání Peče celá země by mohl ovlivnit i mimořádný projev prezidenta republiky Miloše Zemana (77) či premiéra Petra Fialy (57).

Peče celá země: Co se bude péct ve 3. díle?

Video se připravuje ...

Maršálek: Život musí mít balanc

Porotce Peče celá země Josef Maršálek (39) mimořádnému opatření ČT rozumí, ale zároveň je pro to, aby měli lidé v televizi možnost odreagovat se od současného dění. „Život musí mít balanc. Může se stát, že vás jako člověka nesežere ta válka, ale ten stres a strach kolem ní. Pomáhejme všem, kterým můžeme pomoci, ale zachovejme si nadhled a zdravý selský rozum,“ prohlásil oblíbený porotce.

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.