Václav Kopta to rozjede jako Tina Turner: Nemoc mu pomohla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Václav Kopta to rozjede jako Tina Turner: Nemoc mu pomohla!

Takhle Václava líčili
Takhle Václava líčili (Foto TV Nova)

Taneční vlohy a rytmus v těle předvede Václav Kopta (56). V nedělní Tváři se herec promění v legendární zpěvačku Tinu Turner (82) a pořádně na pódiu rozvlní boky v rudých šatech s třásněmi.

Zpěvačka je pověstná svýma dokonalýma nohama, které se nestydí odhalit ani ve svém věku. Také Václav předvede vysportovaná lýtka v rudých šatech, a hlavně chraplavý hlas jako Tina. „Byl jsem trochu nachlazený, tak doufám, že mě paní Tina nepřijde zbít. Soustředil jsem se hlavně na zpívání a samozřejmě na závěrečný, strhující tanec,“ řekl Václav, který zvládne s přehledem i zpěv v angličtině, i když se mu vyhýbá a je to jeho nejhorší noční můra.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

Nezapomenutelný Převrátil ze Sněženek a machrů má zkrátka rytmus v krvi a proměnou v ženy a především ztvárněním tanečních kroků baví všechny celou letošní řadu oblíbené show. Na Václavovy sexy nohy a další strhující vystoupení se můžete podívat v neděli ve 20.20 hod. na Nově.

Nedvěd přijal bratra a syna zavrhl! A prokletá role Václava Kopty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.