Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Měsíčně vydělává statisíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Měsíčně vydělává statisíce

Josef Maršálek - Peče celá země II
Josef Maršálek - Peče celá země II (archiv Blesku)

Zatímco jeho kolegyně Mirky van Gils (61) se Česká televize kvůli jejím finančním nárokům, ale i dalším záležitostem zbavila, porotce show Peče celá země Josef Maršálek (39) dostává na Kavčích horách jeden kšeft za druhým. Aktuálně ho diváci v kromě už natočené druhé řadě kulinářské show mohou vidět i v novém pořadu Cukrárna u Josefa.

Ten připravuje pro dětský pořad Déčko. „Učím malé i velké kuchaře různé vychytávky,“ říká Maršálek, který do tohoto kšeftu angažoval i svoji sestru. „Děkuji Zuzce za to, že mi po celou dobu natáčení byla pravou rukou,“ doplnil na svém Facebooku. Podle informací Nedělního Aha! má cukrář smlouvu na dětský pořad do konce června tohoto roku a garantuje mu stabilní honorář za každý jednotlivý díl. A smlouvu bude mít zcela jistě i jeho sestra! 

Josef Maršálek o Peče celá země 2: Uvidíte show, jakou jste neviděli!

Video se připravuje ...

A to není všechno. Maršálek také jednou měsíčně peče s Ondřejem Slaninou (37) v pořadu Kluci v akci a je také pravidelným hostem ranního vysílání České televize nebo poledního pořadu Sama doma, který je primárně určený ženám. Podtrženo sečteno: Měsíčně si, po započtení už vyplaceného honoráře za show Peče celá země, jejíž druhá řada vznikla loni na jaře, přijde Josef od České televize minimálně na 100 tisíc korun. Tím, že je stále na televizní obrazovce, jeho hodnota dál roste, a hlavně získává obrovský prostor pro prezentaci své práce a knih. A to jsou ve finále další nemalé peníze, které díky tomu vydělá!

Těhotná Pizingerová obětí útoků. Kubelková oplakává kamarádku. A Maršálek se bude ženit.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 3. 2022 • 16:52

Velmi ošklivý pán a ždíme a ždíme,já na to nekoukám, jen jsem o něm četla, na gaye nekoukám a koukat nebudu.

hillaarkaa
20. 3. 2022 • 14:16

Jediné co mne v této oblasti baví je Kuchařská poho­tovos­t,při­jedou­,nava­ří,na­pečou a jdou o dům dál

Alva
20. 3. 2022 • 10:05

Ještě musím doplnit, že všichni máme doma běžně ingredience, s kterých se peče a vaří, vanilkový lusk, portské, koňak, krevety, slávky a další velmi levné ingredience.

Alva
20. 3. 2022 • 10:03

Tak ať střádá, jednou to skončí.toman- pravda, včera jsem na to myslela, kdysi všude Rosák, Zedníček atd...., dnes Bouček hlavně!!!!

mbmb
20. 3. 2022 • 09:21

Peníze mu přejeme,ale plná TV vaření a pečení je odporná ,nikdo nemá čas .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.