Peče celá země: Proč vypadla Zuzana? Dojela na strach z dortů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Peče celá země: Proč vypadla Zuzana? Dojela na strach z dortů!

Peče celá země - vypadla Zuzana
Peče celá země - vypadla Zuzana (reprofoto ČT)

Soutěž Peče celá země se přehoupla do své poloviny! Včera večer z ní vypadla majitelka papírnictví Zuzana Janů (51) z městečka Polná na Vysočině. Porota ji odepsala kvůli nepovedenému iluzivnímu dortu. A sama Zuzana byla vlastně ráda, že skončila.

Jako iluzivní dort si Zuzka vymyslela filmovou klapku. A zvláště od porotce Josefa Maršálka (40) to pak při hodnocení pěkně schytala. „Určitě to nevypadá jako reálná klapka! Já bych zvolil jinou náplň než mascarpone,“ nešetřil ji. A poslední hřebíček do pomyslné rakve jí dala i porotkyně Míša Landová (47). „Není to iluzivní dort!“ prohlásila. „Dorty nejsou moje parketa,“ přiznala Zuzana už před soutěží, že největší strach má právě z dortů.

A také na to dojela. Čekala to Zuzana své vyřazení očekávala. „Protože jsem měla namále už minule, takže to byla jen otázka času, jestli vypadnu, v tomhle díle, nebo v tom dalším. Já už si chci péct, kdy chci a co chci,“ prohlásila rázně a dala najevo, že ji soutěžní úkoly přímo štvaly, třebaže jinak život bere s humorem. „Myslím, že jí některé výzvy nesedly. A měli jsme pocit, že jí ta energie docházela,“ okomentoval pak její vyřazení Maršálek.

Peče celá země: Co budou péct soutěžící tentokrát?

Video se připravuje ...

Velikonoční díl nenatočili 

Nabízelo se, aby včerejší díl byl zasvěcený Velikonocům. Tím, že druhá řada show Peče celá země se točila loni na jaře a ČT v té době přesně nevěděla, kdy ji nasadí, žádný speciál se soutěžícími nepřipravila.

Kavárna jako sen

Pečení je pro Zuzanu Janů především odreagováním od každodenních povinností a způsob relaxace. Jejím největším koníčkem je sice cestování, ovšem pokud netrajdá po světě, jde ráda do divadla, kina nebo na koncert. Čas věnuje také svému psovi, ručním pracím, knihám a pečení! Svou zálibu by jednou ráda zhmotnila do kavárny, ve které by nabízela své výrobky. Hlavně z lokálních a sezonních produktů.

Peče celá země: Podaří se odpalované těsto?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.