Show Peče celá země: Trapas před celým národem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Show Peče celá země: Trapas před celým národem

Peče celá země je pořad plný zvratů
Peče celá země je pořad plný zvratů (Česká televize)

Z kulinářské show Peče celá země vypadla další favoritka na vítězství! Sympatické mamince dvou dětí a pekařce Veronice Křížové (39) se stala osudnou kreativní výzva, po které ji porotce Josef Maršálek (40) doslova ztrapnil před celým národem.

Zadání znělo: Upečte 3D skulpturu z jedlého kynutého těsta o výšce minimálně 30 centimetrů. Veronika své dílo pojmenovala Obřítek lesní trdelníkový. Velmi těžké zadání se snažila zvládnout, ale... „Moje představa o skřítkovi? Hlava, tělo, dvě ruce, dvě nohy, čapka... A tady mi to připomíná pana vajíčko,“ rýpal do ní porotce Maršálek s tím, zda si na legendární reklamní znělku z dob totality pamatuje. Moc dobře věděl, že jsou podobně staří a že tedy Veronika tuší, o čem mluví.

Peče celá země: Upečou soutěžící pořádné kynuté těsto?

Video se připravuje ...

Vyřazení Veroniky přineslo mnoho slz. „Jsem na jednu stranu ráda, člověk jede domů, odpočine si. Vypustí z hlavy nějaké pečení a v y s p í se. Mrzí mě, že tady nebudu s holkama. Už jsem byla unavená,“ byla její první reakce. „Upekla jsem 24 receptů ze 30, to je nádhera,“ zněla pak povzbudivě. „Projít si psychicky náročnou soutěží je těžké. A když se někdo dostane až do osmého kola, tak to není prohra,“ snažil se o smír s Veronikou Maršálek. „Člověk si uvědomí, že odešel další člověk, kterého má rád. Je to smutný,“ plakala korpulentní Martina (31), která s dalšími kolegyněmi míří do předposledního dílu.

Peče celá země: Co budou mít soutěžící za úkol tentokrát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milan Zelenka
9. 5. 2022 • 14:39

Ten systém je špatný, nemělo by se vyřazovat, ale v každém kole přidělit body 1-10 a na konci by se to sečetlo!

Milan Zelenka
9. 5. 2022 • 14:39

Ten systém je špatný, nemělo by se vyřazovat, ale v každém kole přidělit body 1-10 a na konci by se to sečetlo!

DiskoKoule
1. 5. 2022 • 09:29

A cim se teda ztrapnil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.