Právníci o ukradené identitě Absolonové: PODVOD JÍ HODILI NA HLAVU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Právníci o ukradené identitě Absolonové: PODVOD JÍ HODILI NA HLAVU!

Monika Absolonová v šoku: Zneužili její hlas!
Monika Absolonová v šoku: Zneužili její hlas! (archiv Blesku)

Nová doba přináší nové problémy. O tom se na vlastní kůži přesvědčila řada celebrit. Podvodníci totiž zneužily hlas Moniky Absolonové (47), Jitky Čvančarové (45) nebo fotky Ewy Farne (30)!

Mluví jako ona, ale není to ona! Už je to nějaký pátek, co Monika Absolonová poprvé upozornila na fakt, že někdo pomocí umělé inteligence zneužil její hlas k výrobě falešné reklamy na hubnoucí kapky. „Jedna dáma na Instagramu mi poslala video z facebooku a tam normálně mluví můj hlas, že jsou nějaké zázračné kapky na hubnutí,“ svěřila se zpěvačka. „Prosím vás, je to podvod! Ale tam byl můj hlas,“ konstatovala a hned se obrátila na právníka. Problémy ale pokračují, a tak Monika na svém instagramu znovu upozornila, že se jedná o podvod.

Trump rozjel odvetu. Absolonové zneužili hlas. A Martínek poletí na operaci

Video se připravuje ...

„Dali jsme to na státní zastupitelství,“ přiznala zpěvačka. S úspěchem se ale nesetkala! „Státní zastupitelství řeklo, že se s tím nic nedá dělat a že nás to nijak nepoškozuje. Vůbec si nedokážu představit, jak to poškodí ty, kteří si takovouhle krávovinu koupí,“ zlobí se. Stejný problém jako Monika řeší i Jitka Čvančarová. „Nikdy, opakuji nikdy bych nepropagovala nějaké nesmyslné kapky nebo jiné hovadiny na hubnutí! “ napsala šokovaná herečka. „Žádný právník s tím nedokáže nic udělat! Nejde to sprovodit ze světa! Je mi to líto,“ posteskla si Čvančarová.

Co je to deep fake?

S rozvojem umělé inteligence se čím dál častěji objevují takzvaná deep fake videa. Jedná se o zdánlivě autentické nahrávky, které věrně napodobují vzhled a hlas často slavných osobností nebo politiků. Tato technologie může být snadno zneužitelná, proto je důležité být při posuzování obsahu z internetu obezřetný.

Fiala o kritice i roce 2024. Vémola prohrál boj o tygřici. A Absolonová bez synů na Vánoce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
15. 2. 2024 • 22:35

Zkus napsat nebo s pomocí zkušeného hitmakera udělat hit asi na tři až pět vět .: Začátek může být - nová doba a nové problémy mám
dále už nic nehledám...!

rydlo
15. 2. 2024 • 12:54

Pokud se kapky na hubnutí propagují hlasem Čvančarové, při pohledu na její kredenciozní vzhled to každý musí považovat za antireklamu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.