Finále ve StarDance zaručeno? Krajčo má velkou výhodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Finále ve StarDance zaručeno? Krajčo má velkou výhodu

Richard Krajčo na tiskovce StarDance.
Richard Krajčo na tiskovce StarDance. (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER)

Zpěváka a herce Richarda Krajča (45) čeká taneční soutěž StarDance, a tak se nabízí otázka, v jaké formě vlastně frontman kapely Kryštof je. Ačkoli se na parketu objeví mladší soutěžící, stále může být díky své fyzičce horkým favoritem.

Na koncertech lítá z jednoho konce pódia na druhý a zdá se, že má elánu na rozdávání. Protančit se až do finále StarDance by tak pro Richarda Krajča nemusel být problém. V nohách to evidentně má! Dostatek energie má navíc i díky poctivé životosprávě, kterou v průběhu života razantně ovlivnil. A jak se zdá, byl to posun k lepšímu. Zpěvák totiž ze svého jídelníčku zcela vyškrtl maso.

„Vegetariánskou stravu jsem nejdřív zkoušel na tři měsíce ze zdravotních důvodů a už jsem u toho zůstal. Moje žena Karin už maso nejí dvacet let. Děti mají svobodnou volbu, dvě maso jí, jedno ne,“ prozradil v rozhovoru pro Super.cz Richard Krajčo, jenž se navíc znovu blýskne v pokračování rodinného filmu o psovi Gumpovi. Jak se tedy zdá, konkurence bude v letošní StarDance opravdu veliká. K dobrému výkonu má totiž Richard Krajčo jasné předpoklady.

Richard Krajčo: Kdy se začne připravovat na StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Genevive Winklerová
11. 6. 2023 • 14:22

Jo v poho ať ukáže co umí....tanec je krásný no řekněme sport

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.