Alice Šnirychová: Kolaps hvězdy Ordinace! Omdlela na premiéře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Alice Šnirychová: Kolaps hvězdy Ordinace! Omdlela na premiéře

Herečka Alice Šnirychová zkolabovala na premiéře filmu Můžem i s mužem.
Herečka Alice Šnirychová zkolabovala na premiéře filmu Můžem i s mužem.  (Martin Hykl-Czech News Center)

Pořádné drama se odehrálo na úterní premiéře komedie Můžem i s mužem. Ještě před začátkem promítání se herečce Alici Šnirychové (66) udělalo špatně a omdlela. Z kina Lucerna ji pak odvezla záchranka!

Nová komedie v režii Vandy Hybnerové (54) měla nečekanou a nepříjemnou předehru. V panujících vedrech se v předsálí pražského Kina Lucerna najednou nashromáždilo hodně lidí a horko v kombinaci s vydýchaným vzduchem neudělalo dobře herečce Alici Šnirychové, která ve filmu hraje jednu z vedlejších rolí. Zkolabovala!

Film kopíruje realitu

„Udělalo se jí špatně a omdlela. Několik žen v sále jí přispěchalo na pomoc a začaly ji ovívat, až pak jeden z herců jí pomohl zvednout se ze země a posadit se na křeslo,“ řekl Aha! očitý svědek. Paradoxem je, že i ve filmu Můžem i s mužem skončí herečka na zemi. Naštěstí záhy přijela záchranka a lékaři Alici odvedli do prázdné místnosti, kde byl lepší vzduch. Po rychlém ošetření ji na speciálním vozíku odvezli ze sálu a hravě zdolali i vysoké schody, které z kina vedou. „Bylo mi jí líto, protože bylo vidět, že se na ten film těší a ani ho nakonec neviděla,“ dodala další svědkyně nepříjemného incidentu. Tak snad je herečka v pořádku a nenechá si ujít alespoň premiéru pro veřejnost.

Exkluzivně z Ulice: Po výprasku od mámy uteče Žofka z domova

Video se připravuje ...

Herečka menších rolí

Alici Šnirychovou diváci znají z menších rolí v úspěšných seriálech Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód (2017) nebo z filmů Obecná škola (1991), Duše jako kaviár (2004) či Pohádkář (2014).

Tohle nečekala ani ona sama, v Ordinaci dostala výpověď už po půl roce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.