Jan Čenský: Milionový byznys! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jan Čenský: Milionový byznys!

Kromě herectví naplno rozjel další byznys
Kromě herectví naplno rozjel další byznys (David Kundrát)

V českém uměleckém rybníčku už plave přes 40 let, proto se toho snaží Jan Čenský (62) naplno využít. A tak nyní kromě herectví naplno rozjel další byznys. Pořádá rétorické a komunikační semináře.

A ty mu k nemalým honorářům za filmové a seriálové role vydělávají další balík peněz. „Mluva – řeč těla – komunikace – vystupování – aplikace hereckých metod – improvizace – prezentace sebe a své firmy – práce s diktafonem – čtení textů – práce s kamerou,“ píše Čenský na svých internetových stránkách, čemu se na seminářích z pozice lektora věnuje.

Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství!

Video se připravuje ...

Díky Čenského popularitě je o jeho aktivity velký zájem jak mezi mladými, tak i staršími lidmi. „Vzhledem k mým dlouholetým zkušenostem s médii, novináři, účinkováním na veřejnosti jsem získal jisté znalosti, které se na běžných školách nevyučují, a jsem ochoten se o ně s Vámi podělit,“ píše dále na stránkách herec. Toho diváci stále můžou vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě platformě Voyo.

Jan Čenský pod nátlakem rodiny! Jasný zákaz seskoku s padákem

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.