Tichá voda břehy mele: Nevěra u Čenského, manželství v troskách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Tichá voda břehy mele: Nevěra u Čenského, manželství v troskách

Jan Čenský s rodinou
Jan Čenský s rodinou (David Kundrát)

Princ Jan Čenský (62) evidentně vystoupil z pohádek, kde vítězí pravda a láska. Na krku má pořádný skandál, který přinesl doslova tsunami do jeho manželství. Paparrazi jej totiž nachytali, jak se líbá s neznámou princeznou. 

Manželka Dana Jana Čenského do společnosti často nedoprovází, o mediální zájem příliš nestojí. I tak se jí ho ale na podzim roku 2008 dostalo, zvlášť, když byl její muž načapán in flagranti přímo v těsné blízkosti neznámé krásky. 

Iveta Vítová před rozvodem: Z modrých šatů jí trčely kosti!

Video se připravuje ...

Zda šlo pouze o polibky, nebo tam bylo něco víc, není jasné. Patrně se ale s jistou květinářkou Čenský stýkal delší dobu. „Bolí to. Bude trvat dlouho, než opět najdeme plnou pohodu a vzájemnou důvěru,“ prohlásila manželka tehdy pro Blesk.

„Když se to stane, tak je to neštěstí, ale všechno se dá vyřešit, když dva chtějí. Bohužel to ale není nic normálního,“ reagoval pak Čenský na přímou otázku, zda jejich manželství utrpělo ránu. Nakonec ale jeho klopýtnutí oba dva ustáli. 

Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
25. 11. 2023 • 14:30

Když vidím tu předůležitou bambulu Morávkovou,tak se Čenskýmu/alias Suchýmu / nedivím...

stoura
7. 5. 2023 • 17:18

Zklamal ně, to je snad jeho věc a Vaše hloupá starost ne? Navíc v uměleckých kruzích střídání manželů a manželek je normální.

mika
5. 5. 2023 • 13:55

tak do něj bych to neřekla. zklamal mě.

Genevive Winklerová
5. 5. 2023 • 09:13

Jo Čenský byl v mládí takový fešák, ale životy těchto "celebrit" mají jiný vývoj než běžného člověka, zvyknou si na jiný level a pak to má často dopady, ale oni jsou v tom otrlejší, hlavně když jsou prachy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.