Adrenalinový princ Jan Čenský jako agent 007: Lyže, loď i skály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adrenalinový princ Jan Čenský jako agent 007: Lyže, loď i skály!

Jan Čenský tráví dovolenou aktivně!
Jan Čenský tráví dovolenou aktivně! (Instagram, archiv)

Rozhodně ještě nepatří do starého železa! I když herci Janu Čenskému (62) dávno vlasy prokvetly stříbrem, volno tráví aktivněji než kdejaký mladík. Záběry ze skalní stěny dostal své příznivce do kolen!

Tohle že je muž s šesti křížky na krku? Známý sympaťák Jan Čenský se v posledních letech stal stálicí seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde Danou Morávkovou (52) ztvárňují manželský lékařský pár. V soukromí se druhdy elegán v moderně střiženém saku věnuje adrenalinovým koníčkům. Poslední pozdrav z prázdnin pohádkového prince i krále bere dech.

Iveta Vítová před rozvodem: Z modrých šatů jí trčely kosti!

Video se připravuje ...

 

Zatímco na jedné momentce pózuje s širokým úsměvem před objektivem, na druhé ručkuje na ferratě skalního masivu hodně vysoko nad zemí s grácií agenta 007 Jamese Bonda. Není pochyb, že místo odpočinku někde s drinkem v ruce preferuje charismatický Čenský spíše pohyb a dobrodružství. A oceňují to i fanoušci, kterí na Instagramu žasnou nad jeho záviděníhodnou fyzičkou. „Jste odvážný, sluší vám to,“ shodují se v komentářích. Způsob, jak si umí užívat život, by herci mohli závidě lidé o jednu dvě generace mladší...

Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.