Druhá tvář herečky a moderátorky Dany Morávkové: Vyděsila i manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Druhá tvář herečky a moderátorky Dany Morávkové: Vyděsila i manžela!

Dana Morávková
Dana Morávková (Profimedia)

Takhle jsme Danu Morávkovou (52) opravdu ještě neviděli! Oblíbená seriálová herečka a moderátorka Víkendové Snídaně s Novou zveřejnila na svém facebookovém profilu snímky, na kterých je za drsnou plukovnici v uniformě. Na první pohled z ní jde strach.

V Divadle Bez zábradlí totiž právě v těchto dnech zkouší francouzskou komedii Berlín, Berlín, odehrávající se v atmosféře osmdesátých let minulého století a rozděleného Berlína. A režisér Petr Svojtka ml. (51) ji obsadil do role plukovnice tajné služby Stasi (obdoba naší StB).

Dana Morávková: Manžel mi dal tak do těla, že jsem nevylezla ani na židli

Video se připravuje ...

Vojenský dril Není to poprvé, kdy bude mít na sobě vojenskou uniformu, hrála v ní dokonce i Shakespearovu komedii Mnoho povyku pro nic. Tentokrát ale vyfasovala od kostýmního výtvarníka ještě klapku na pravé oko! „Uvidím, jak se mi s tím bude hrát,“ řekla deníku Aha! herečka se smíchem. „Nikdy jsem nehrála plukovnici Stasi, ani jednookou... Ale jsem herečka, a když je kostým dobrý, tak mi to hodně pomáhá v tom, jak uchopit roli,“ dodala Morávková na vysvětlenou. Vojandou dle svých slov nikdy být nechtěla. „Ale dělala jsem vrcholově sport a ty tréninky připomínaly vojenský dril,“ svěřila se bývalá krasobruslařka.

(Ne)mám strach

Z Morávkové v uniformě plukovnice Stasi jde opravdová hrůza. „Mám z ní strach i bez uniformy,“ odpověděl na dotaz Aha! hereččin manžel Petr Malásek (59). „Aha, to je pro Aha!... Tak to nemám strach vůbec!“ dodal muzikant s humorem sobě vlastním. Na premiéře, která je naplánovaná na 27. října, jako milující manžel určitě nebude chybět.

Dana Morávková má před manželem tajnosti! Nechci rozvod

Video se připravuje ...

Bourá zdi i bránice

Komedie Berlín Berlín, která bourá zdi i bránice, získala nejprestižnější ocenění francouzského divadla – Molièrovu cenu. U nás bude uvedena v české premiéře. Existuje i film a seriál Berlín, Berlín.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.