Morávková a Pergnerová ve stejných šatech: TRAPAS vyřešily objetím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Morávková a Pergnerová ve stejných šatech: TRAPAS vyřešily objetím!

Dana Morávková s Terezou Pergnerovou se sešly ve stejném kompletu na jednom pódiu.
Dana Morávková s Terezou Pergnerovou se sešly ve stejném kompletu na jednom pódiu.  (Instagram / Facebook)

To snad není možné! Jaká je pravděpodobnost, že se dvě slavné ženy sejdou na pódiu ve stejném modelu? Herečka Dana Morávková (51) byla v šoku, když vítala moderátorku Terezu Pergnerovou (48) na filmovém festivalu ve Zlíně. Přišla totiž v naprosto stejném kompletu jako ona!

A šokovaný byl i Jan Čenský (62), který se svou seriálovou manželkou z Ordinace v růžové zahradě 2 zlínský festival pravidelně moderuje. „To není možný! Terezko, co to máš na sobě?“ volal Čenský na Pergnerovou, když ji spatřil v černém saténovém kompletu s velkými bílými květy a zelenými pruhy na nohavicích z obchodního řetězce, který měla na sobě i Dana. „To vypadá, jako když jsme se domluvily, ale my se nedomluvily,“ smála se Morávková.

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku!

Video se připravuje ...

Na pódiu se pak obě dvě pozdravily a neskutečně se svému trapasu nasmály. „Říká se, že když se dvě dámy na plese potkají ve stejném modelu, tak buďto se mají obejmout, nebo odejít. Co uděláte, holky? Tohle opravdu není náhoda,“ komentoval situaci Čenský. Pergnerová s Morávkovou se objaly na důkaz toho, že jim módní trapas nevadí. Naopak, společně se fotily a jen na pár drobností vypadaly skutečně jako dvojčata v pyžamu.

Dana Morávková má před manželem tajnosti! Nechci rozvod

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Edita Lencová
8. 6. 2023 • 05:57

Tady názory pipin jako Houston, no to je teda humus. Za ty kecy byste se měli všichni stydět. Hlavně ti, co na to nemají, aby něco dokázali.

norissk
7. 6. 2023 • 07:32

Dvě strašidla přišla v pyžamu 🤦 Nebo si jen tak odskočila od plotny v domácím úboru??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.