Utajený mindrák Pergnerové: Můj životní bol, už na to nemám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Utajený mindrák Pergnerové: Můj životní bol, už na to nemám

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (profimedia.cz)

Ostřílená moderátorka Tereza Pergnerová (49) nově uvádí pořad Ztracená rodina, kde se společně s kolegou Mirkem Vaňurou (53) snaží najít příbuzné, se kterými hosté zpřetrhali kontakt. Celý pořad je velmi emotivní, zúčastnění se Tereze svěřují se svými problémy. Ona sama přiznala, že jeden čas přemýšlela o dráze terapeutky. Jedna věc jí v tom ale bránila.

Pergnerová už mnohokrát moderovala pořady, které dokázaly diváky u televizních obrazovek dojmout k slzám. Ona sama se už naučila svůj pláč ovládat. „Já mám záklopku, poměrně dobře ovládám svůj pláč, jsem z minulosti naučená nebýt ve slabé pozici, člověk pláče dovnitř, ale jsem ráda, že toho mohu být součástí,“ svěřila se pro Super.cz.

Lidé, kterým pomáhala, se jí vždy dokázali poměrně rychle otevřít a svěřit se svými životními těžkostmi. Dalo by se říct, že v tomto směru má Tereza dar. Nechtěla by ho odborně zužitkovat jako terapeutka?

Pergnerová o náročném natáčení: Nechci si držet odstup

Video se připravuje ...

 „Tady se dostáváme k mému životnímu bolu, neboť já opravdu nemám maturitu a tolikrát mi to chybělo, protože bych se dál vyvíjela, šla něco studovat, ta chybějící maturita je velkou překážkou a teď před padesátkou si troufnu říct, že už na to možná ani nemám, takže zůstávám v tom amatérském poli,“ vysvětlila moderátorka.

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.