Dle Pergnerové nastal čas! Chlebeček si začne hledat jiné ubytování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dle Pergnerové nastal čas! Chlebeček si začne hledat jiné ubytování

Chlebeček řekl Pergnerové, že si začne hledat jiné ubytování. Co se stalo?
Chlebeček řekl Pergnerové, že si začne hledat jiné ubytování. Co se stalo? (Martin Hykl)

„Já to vítám! Ale samozřejmě je to dáno tím, že mám partnera, jakého mám. Přechod je období, kdy jsme my ženy mnohem citlivější, a pokud žijeme s člověkem, který to nerespektuje, tak to může být velmi těžké. Rány způsobené v tomhle období jsou bolestivé a hned tak se nezahojí," prohlašuje Tereza Pergnerová na prahu padesátky.

„Ono je to možná i o humoru. Můj muž používá ten hodně černý, stejně jako kdysi můj táta. Jenže od něj jsem to jako nejistá puberťačka nedovedla přijmout. Od partnera coby dospělá a zkušená žena už ano. Navíc on na téma menopauza žertuje od mých třiceti. Vždycky mi říkal: ty budeš v přechodu strašná! A když jsem mu pak oznámila, že nadešel ten čas, tak prohlásil, že si začne hledat nějaké jiné ubytování a vrátí se, až to přejde… Musím říct, že je to obrovská úleva mít někoho takového po boku. Tím, jak na tohle téma žertujeme, se necítím ve své situaci osamělá. A hlavně nemusím nic lakovat na růžovo, což mi dává energii," vzdala hold Jiřímu Chlebečkovi osmačtyřicetiletá moderátorka.

Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel maká v Rakousku!

Video se připravuje ...

„Jsem si jistá, že já touhle cestou nepůjdu. Celý svůj dosavadní život jsem věnovala tomu, abych poznala sama sebe. Znám se, vím, v čem jsem dobrá, a kde mám naopak rezervy. Je to takový balík poznání, který přijímám. A odmítám zbytek své životní cesty trávit tím, že budu předělávat to, k čemu jsem došla. Fakt nechci! Ano, už nemám dokonalý obličej a nádhernou hřívu vlasů, ale jsem to pořád já. Někdo řekne, že mi to celkem sluší, jiný, že vypadám strašně, ale o to nejde. Nejdůležitější je, jak se cítím já. A mně je věřte nevěřte dobře a nehodlám na tom nic měnit," vylučuje Tereza Pergnerová ve Vlastě úpravy vzhledu pomocí plastických operací.

Tereza Pergnerová po Slavíkovi: V publiku ji sledovala dcera!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 6. 2023 • 16:48

Někde je méně více...

Miloslava Dušková
16. 6. 2023 • 14:47

Sázejte u nás a získejte přístup k nejlepší sázkové kanceláři v ČR. Nabízíme širokou škálu sportovních sázek, od fotbalu až po basketbal, s vysokými koeficienty a kvalitním servisem https://hdmun.org/ . Získejte své výhry rychle a snadno!

Ema
15. 6. 2023 • 16:20

Co všechno nam neřeknou takové "osobnosti", aby se zase ukázali?!

Uživatel_5184041
15. 6. 2023 • 10:46

No hlavně že Vy jste úžasný, chytrý, inteligentní. to všichni teď víme, že to je jinak .Co to sem píšete za bludy?

Uživatel_5184041
15. 6. 2023 • 10:45

Vy jste ale vážně psychicky nemocná, každý chybuje a jen hrdinové se s tím dokážou poprat. Ona to dokázala, závidíte?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.