Lucie Výborná na výletě do velehor: Utekla před tropy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie Výborná na výletě do velehor: Utekla před tropy

Lucie Výborná
Lucie Výborná (Profimedia)

Potřebovala na chvíli do chládku. Moderátorka Lucie Výborná (54) se vypravila na expedici do Alp a zdolala tu 4506 metrů vysoký Weisshorn. Expedice ale měla potíže, do poslední chvíle to vypadalo, že se výprava obrátí k sestupu.

Někdo si dá zmrzlinu a zapne větrák, milovnice adrenalinových koníčků Lucie Výborná vyřešila únik před horkem v Česku po svém. Vzala výstroj, mačky a vyrazila s výpravou do Alp. Hory jsou ale nevyzpytatelné, a když počasí nepřeje, není o co stát. A tento scénář se při výstupu na pátou nejvyšší horu Švýcarska bohužel naplnil. Lucka je ale bojovnice a nevzdala to. „4300 metrů nad zemí... počasí na horách vás někdy vyškolí. Ale často se ozve: „Tady už vede cesta jenom nahoru! Díky #zdenekhacekhak, žes to neotočil,“ napsala na svůj Facebook.

Moderátorka Lvů Lucie Výborná: Jak reagovala na kritiku, že večer byl trapný?

Video se připravuje ...

Lidé rozhlasové moderátorce, jejíž pořad Host Lucie Výborné v Českém rozhlasu se stal nejlepším podcastem roku, fandí. „Lucie, obdivuju vás, ale tady už nemám slov. Hodně štěstí!“ komentovala jedna fanynka. „Paní Lucie, krásný to je, silný to je, foto i ta slova. Vnímám za nimi tolik pokory, tolik vděčnosti, že můžete... a tak jen přeji, obdivuji a volám: Vzhůru k výškám,“ přeje Lucii další ze sledujících.

LANGOŠ U LEDU

Lucie Výborná není jediná, koho napadlo utéct před vedry. Ve sněhu se momentálně brodí při výstupu na čtvrtou nejvyšší rakouskou horu Grossvenediger (3662 m) i Jiří Langmajer (57). Na své dobrodružné výpravě je plný optimismu.

Langmajer se vydal na dobrodružnou výpravu.

„Sníh se hodně propadá, tak je extrémně těžký v tom jít, ale stojí to za to,“ glosoval herec, zatímco se prodíral zasněženou krajinou. „Máme krásný počasí, jen jsem po včerejšku utahanej, protože jdu s klukama, který jsou o dvacet let mladší,“ postěžoval si herec, jehož partnerka Adéla Gondíková (49) si zatím užívá domácí pohody v Česku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.