Hvězda televizních novin skončila na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda televizních novin skončila na psychiatrii!

Kristina Kloubková s kolegyní Lucií Borhyovou
Kristina Kloubková s kolegyní Lucií Borhyovou (Profimedia.cz)

Věčně usměvavá a pozitivní blondýnka. Tak by ji asi popsali televizní diváci. Nikoho by ani nenapadlo, že moderátorka Kristina Kloubková (46) sváděla obrovský vnitřní boj, který ji dohnal až na psychiatrickou léčebnu.

O temném období svého života promluvila moderátorka televizních zpráv na Nově v pořadu Půlhodinka. „Měla jsem na sebe velké nároky, být skvělá máma, dělat s dcerou školu, pomáhat jí, vařit teplé večeře, do toho práce. Ten tlak jsem si na sebe vyvíjela sama. To, že neumím říct ne. Hromadilo se to, začalo mi vypínat tělo a jednou to skončilo takovým kolapsem,“ svěřila se Kloubková.

Kristýna Kloubková přiznala, že přemýšlejí o přírůstku do rodiny

Video se připravuje ...

Kristině byly okamžitě nasazeny antidepresiva, což tehdy nesla hodně špatně. Tři a půl roku také docházela k psychiatrovi na terapie. Po lékaři, kterému se svěřovala se svými pocity, se jí dodnes stýská. „Stýkat se tři a půl roku s člověkem každý týden není jen tak. To rozloučení pro mě bylo emočně náročné. Bylo to jako rozchod s partnerem,“ svěřila se Kloubková.  Teď už má ale blondýnka to nejhorší za sebou. Na léky nesála už přes dva roky a stresové situace zvládá mnohem lépe.

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Pravda o falešné svatbě s Kunešem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
10. 7. 2023 • 17:45

Surprising! I’ve been making 220 Dollars an hour since I started freelance on the Internet six months ago. x8 I work long hours a day from home and do the basic work that I get from the business I met online. share this work for you opportunity This is definitely the best job I have ever done…..
.
.
For Details►—————————➤ crea­tewor­k.pa­ges.de­v/

Uživatel_5488679
10. 7. 2023 • 15:55

Samozřejmě mě je to líto ale když mají ty dvě a Borhyová říkat lži a hanit Chorvatsko . Jsem tady a v obchodě je levněji než v Česku. A kde nejsou vyšší ceny u vody. A pokud nato někdo nemá nikdo ho do Chorvatska netlačí. TN.CZ jen lže . Jako za covidu. A jen mě smažte.

Soňa Beránková
10. 7. 2023 • 14:55

Užívat antidepresiva není ostuda a ne všichni,co je užívají,jsou blázni,jak se veřejnost mylně domnívá...Já osobně je užívám přes 30 let a funguji zcela normálně.Pořád lepší žít s medikací než si hrát na hrdinu,že složité problémy a situace zvládnu a nakonec to skončí sebevraždou.V ambulanci se potkávám s učite­li,pod­nika­teli,­úřed­níky a třeba i ředitelkou OSSZ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.