Už to prasklo! Kuneš se vyznamenal... Kloubková neudržela slzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Už to prasklo! Kuneš se vyznamenal... Kloubková neudržela slzy

Kristina Kloubková a Václav Kuneš v pořadu Aleše Cibulky Blízká setkání
Kristina Kloubková a Václav Kuneš v pořadu Aleše Cibulky Blízká setkání (Instagram)

Moderátorka Kristina Kloubková (45) je zase pod čepcem. V pořadu TALK na sebe totiž práskla, že se tajně vdala. A veselka to byla vskutku netradiční. Chyběl na ní už jen Vémolův kolotoč...

Je jasné, že pro Kristinu Kloubkovou je spojení s tanečníkem a choreografem Václavem Kunešem osudové. A teď už i zpečetěné! 

Kristina Kloubková: Zásadní rozhodnutí v obnoveném vztahu s choreografem Kunešem!

Video se připravuje ...

„Svatba se odehrála velmi nečekaně. Na Silvestra jsme byli s partou lidí a mojí nejlepší kamarádkou, která mimo jiné může oddávat,“ rozpovídala se Kloubková. Poté zamířili na keltské místo, kde se dělají svatby. „Kamarádka Blanka řekla, ať si to jdeme zkusit. Před námi šel jeden pár, ten muž si nebyl jistý, jestli si ji chce vzít, nebo ne. Tak šli zase za nás, my jsme šli do popředí. Blanka začala ten obřad a ten Vašek řekl 'jo'. Já jsem začala brečet, Blanka začala brečet a Vašek to vůbec nechápal. Tak já jsem řekla taky 'jo'. Takže jsme se takhle vzali,“ popsala detaily hvězda Novy. 

„Bylo to tedy jen neoficiální, ale nechali jsme si udělat prstýnky a je to pro nás takové důležité. Po tom obřadu vysvitla duha a bylo teplo, takže jsme si mohli opéct i buřty. Měli jsme tedy i takovou hostinu. Bylo to perfektní se vším všudy,“ dodala.

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Návrat ke Kunešovi jí změnil život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.