Hvězda zpráv Kloubková pod tlakem: Kam to dítě dát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda zpráv Kloubková pod tlakem: Kam to dítě dát?

Kristina Kloubková
Kristina Kloubková (profimedia.cz)

Moderátorka Kristina Kloubková (44) už neví, jak dál. Objevuje se v Hlavních zprávách na televizi Nova. Nemá proto čas hlídat svou dcerku Jasmínu (9), kterou paní učitelky neustále posílají ze školy domů do karantény.

Snaží se pracovat, co to jde, ale koronavirová situace jí to znemožňuje. Kristina Kloubková (44) by pro svou dcerku Jasmínu (9) udělala první poslední. Když ale holčičku z minuty na minutu pošlou domů ze školy, nastane složitá situace.  „Děti tam padají neustále do karantény. A jak řešit, kam to dítě dát? Není to lehké pro žádného pracujícího rodiče. Musíme přežít, ale je to fakt těžké,“ svěřila se blondýnka webu Super.cz.

Lucie Borhyová po Slavíkovi: Letošní novinky musím vstřebat

Video se připravuje ...

Ona sama v práci dodržuje veškerá opatření, aby nenakazila sebe ani nikoho jiného. „My opravdu dodržujeme nošení respirátorů, dokonce se i testujeme. Testuji se i já sama, protože jsem sice očkovaná, ale dobře víme, že to chrání jenom proti tomu těžkému průběhu. U nás na Nově je zatím všechno v pohodě,“ pronesla moderátorka.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.