Kloubková šla s pravdou ven: Prý je už rok čistá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kloubková šla s pravdou ven: Prý je už rok čistá!

Kristina Kloubková bez make-upu s ním.
Kristina Kloubková bez make-upu s ním. (Blesk)

Moderátorka Kristina Kloubková (45) se otevřela a pronesla pár slov o nejtěžším období svého života. V roce 2019 musela brát antidepresiva a dle svých slov to považovala za své největší životní selhání. Jak je na tom dnes a co všechno musela udělat pro to, aby se vše vrátilo zase do starých kolejí?

V rozhovoru pro Český rozhlas sympatická blondýnka možná mnohé překvapila. Rozpovídala se totiž o životní kapitole, na kterou by možná i ona sama ráda zapomněla. „Já jsem zkolabovala, moje tělo vypnulo. Dostala jsem se k lékaři, kde jsem dostala antidepresiva, která jsem považovala za totální selhání. Moje selhání, že dostávám antidepresiva, že to bez nich nejde," pronesla Kristina v rozhovoru.

Blesk Podcast: Taneční talent poznám za 10 minut, říká choreograf Kuneš

Video se připravuje ...

Její psychický stav se zhoršil v roce 2019, tehdy procházeli s partnerem Václavem Kunešem partnerskou krizí. Možná i to mělo na její zdravotní stav vliv. Jejich společné pouto bylo ale tak silné, že je k sobě vzájemná láska opět přitáhla. Kloubková tvrdí, že je už rok „čistá“ a antidepresiva jsou naštěstí minulostí.

„Pro mě to byly krušný měsíce a myslím, že pro Vaška taky,“ vzpomíná moderátorka. Největší oporou jí měl být právě přítel Vašek, kterému za jeho postoj a podporu děkuje. Dále si také vychvaluje knihu Aleše Cibulky s názvem Vyhořet může každý„Měla jsem ji měsíce stále při sobě...,“ dodala na závěr Kloubková.

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
5. 10. 2023 • 16:53

No nazdar, bez šminek to je tedy strašidlo!

Jan Kocián
30. 9. 2022 • 18:48

Logicky jsem naštvanej, protože mně nedala ani s kondomem.

j.p.toman
30. 9. 2022 • 08:32

Každá našminkovaná ženská, je v podstatě podvodnice

Bolek Bolek
29. 9. 2022 • 12:17

Hlavně že už je v pohodě. Máme tě rádi Kiki. Přeji ti sílu do života

Jaroslava Trojkova
29. 9. 2022 • 11:44

Docela jsem se podivila lidí bez soucitu, kteří tady píší hlouposti,asi jste nikdy nemeli opravdové deprese jinak by jste nemohli tohle psát.Sama vím o čem mluvím,když vás bolí nohy nebo záda,léky si nevezmete?člověk musí zažít na vlastní kůži,aby pochopil.A samozřejmě,když je člověku zlé,nekouká na nějaký make-up,nebo na vzhled_ myslí na to aby bylo líp.Je dobře,že to zvládá bez nich,každý z nás takové štěstí nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.