Životní zvrat u Kloubkové: Dnešním dnem se všechno mění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Životní zvrat u Kloubkové: Dnešním dnem se všechno mění

Moderátorka Kristina Kloubková
Moderátorka Kristina Kloubková (Foto Aha! – Jan Tůma, TV Nova)

„Někdy vidím, že strachy, který mám já, se promítnou do ní, což nechci, aby také tímto procházela, takže se o tom s ní snažím komunikovat, aby nepropadla stejným strachům," prolomila Kristina Kloubková (46) mlčení o dceři Jamínce. Nejde ovšem jen o hrůzu z případného přenosu psychické zátěže na milované dítě. 

„Do této doby jsem chodila na screening a jsem zodpovědný pacient, který chodí na ty pravidelné prohlídky, ale nikdy jsem nedělala samovyšetření prsu, ale dnešním dnem se to všechno změní," rezolutně prohlásila Kristina Kloubková, která je rozhodnuta do preventivních prohlídek zapojit v budoucnu i dcerušku.

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Pravda o falešné svatbě s Kunešem!

Video se připravuje ...

Strach je největší nepřítel člověka. Je to strach, abych tady byla, abych to dítě mohla vychovat a strach i o dítě, takže se ve mně něco proměnilo. A asi i proto jsem pak měla nějaké psychické problémy," přiznala novácká zprávařka na eXtra.cz.

Kristýna Kloubková přiznala, že přemýšlejí o přírůstku do rodiny

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
19. 10. 2023 • 13:01

Jsem překvapená, že psychicky nemocná žena může a je schopna moderovat. Jsem překvapena, že se psychické problémy o kterých hovoří nijak neprojevily a že jí nebránily v práci. Od dcer mých přítelkyň se dozvídám šokující informaci, že psychicky nemocné mladé ženy pracují v mateřských školkách, že to nesmí vědět zaměstnavatel.... jsem v šoku. Pokud má někdo psychické problémy se sebou, jak může dát malému dítěti ze sebe něco hezkého, vidím, že se u nás už může úplně všechno! Ještě, že už mám děti velké, nechtěla bych, aby byly obklopeny duševně nemocnými lidmi. Pro mě strašná zpráva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.