Sesadí Borhyovou z trůnu? Velká hrozba z nečekané strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sesadí Borhyovou z trůnu? Velká hrozba z nečekané strany!

Kristina Kloubková šlape v popularitě Lucii Borhyové na paty.
Kristina Kloubková šlape v popularitě Lucii Borhyové na paty. (Foto: Aha! - Petr Novotný, Michal Doležal, koláž Ahaonline.cz)

Když se zrovna nedaří a je třeba okamžitě zvednout křivku sledovanosti, sahá televizní stanice Nova dle webu Expres.cz více a více po moderátorce Kristině Kloubkové (43). Bývalá tanečnice, která se o několik let později rozhodla pro změnu profese, je dnes jednou z nejoblíbenějších moderátorek. Má se z toho důvodu hvězda této stanice, Lucie Borhyová (42), bát?

Kristina Kloubková se rozhodla pro dráhu moderátorky krátce po třicítce. V roce 2009 se pak objevila v Televizních novinách po boku Renáty Czadernové a od té doby její kariéra stoupá. Paradoxně jejímu kouzlu diváci propadli ale o mnoho více, když se stala roku 2014 moderátorkou Snídaně s Novou, jak píše uvedený web. Když pak Lucie Borhyová odešla na mateřkou, Kristina byla pro Novu prý jasným záskokem a po boku Reye se osvědčila. Diváci dokonce měli vedení prosit, aby konkurentku nahradila trvale.

Vyhodit Kloubkovou z večerních Televizních novin proto už nešlo. I proto v říjnu 2014 na Nově vznikla nová moderátorská dvojice Televizních novin, která se skládala právě z Kloubkové a Martina Pouvy, který do té doby moderoval speciál o formuli 1. Postupem let se z Kloubkové stal takový žolík, jehož vedení Novy vytahuje vždy, když je zle. Když se před rokem zvažovala náhrada za těhotnou Petru Svoboda ve společenském pořadu Život ve hvězdách, vypomohla Kristina. 

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát:

Video se připravuje ...

Po Kloubkové se sáhlo i před několika týdny, když se rozhodlo, že je třeba ve Snídani s Novou po boku Pavla Svobody nahradit Gabrielu Partyšovou, aktuálně je tak možné s Kloubkovou snídat a večeřet zároveň. Moderuje Snídani s Novou, večerní Televizní noviny i společenský magazín Život ve hvězdách. 

Se svými ostatními kolegy se navíc střídá v moderování pořadu Volejte Novu. To zní dělá moderátorku s nejvíce posty na jedné televizní stanici. Podle Expresu je pak jednoznačnou výhodou Kloubkové, že není strojená a pokaždé působí trochu jinak. Takže se jí diváci „nepřejí“, což je rozhodně velký dar! Možná i z toho důvodu se Lucie Borhyová věnuje jiným pracovním projektům a nedávno se objevila také v malé roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zřejmě i jí dochází, že je dobré mít ještě pomyslná "zadní vrátka", kdyby náhodou. Protože jisté to nikdo v životě nemá, i když se to tak může jevit. 

Kristina Kloubková: Zásadní rozhodnutí v obnoveném vztahu s choreografem Kunešem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.