Drama Borhyové: Strach, že zůstane trčet s dětmi v zahraničí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Drama Borhyové: Strach, že zůstane trčet s dětmi v zahraničí

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Lenka Hatašová)

Každé prázdniny byla zvyklá létat se svými dětmi na dovolenou do Španělska. Koronavirová krize jí ale změnila plány, a tak se raději Lucie Bohyová (42) vypravila autem do Chorvatska i se svými dvěma dětmi.

Bála se totiž k moři cestovat letadlem, aby se při případném rušení spojů či zavření nebe nad Evropou mohla dostat se svými potomky zpět domů. „Neuměla jsem si představit, že kdyby se cokoliv kvůli té pandemii stalo, že zůstanu trčet s dětmi v zahraničí a nebudeme mít možnost se jakkoliv dostat do Česka,“ prohlásila moderátorka Televizních novin o zrušené cestě do Španělska.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...

 

„Ta cesta do Chorvatska ale byla velká zodpovědnost, řídit tu dálku, a ještě se při tom věnovat dětem, které na tak dlouhé cestování nebyly zvyklé... Ale můj tatínek je na to doma připravoval, takže věděly, co je čeká, a braly to jako dobrodružství,“ prozradila Lucie v rozhovoru pro Frekvenci 1.  Kromě moře už stihla sexy moderátorka o prázdninách vyrazit i na hory. „Věnovali jsme se pěší turistice, máme rádi hory v létě i v zimě,“ doplnila moderátorka.

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.