Velký návrat Partyšové! VŠECHNO JE JINAK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velký návrat Partyšové! VŠECHNO JE JINAK

Gabriela Partyšová v akci
Gabriela Partyšová v akci (archiv Gábiny Partyšové)

Dvaačtyřicetiletá Partyšová měla na Nově skončit, ovšem situace se změnila jako mávnutím kouzelného proutku. Po boku kolegy ze Snídaně Pavla Svobody ji sice vystřídala Kristina Kloubková (43), Gabriela je přesto nyní zpět a rovnou s novým parťákem!

„Aleše znám od svých dvaceti let, jsme skoro stejně staří. Máme za sebou pestrý profesní život a věřím, že si budeme vzájemně dobrou inspirací. Na naši společnou práci se moc těším,“ pochvaluje si kolegu Aleše Lehkého (41) Gábina Partyšová na webu Super.cz.

Video se připravuje ...

„Splnil se mi sen. Tedy hned dva sny. Jednak jsem moc rád, že se můžu po roce do Snídaně vrátit, a pak ještě navíc po boku Gabriely. Vždycky s ní byla ohromná legrace. Myslím, že jsme naladěni na stejný typ humoru, věřím, že nám to spolu půjde,“ obdobně si libuje někdejší člen chlapecké skupiny Lunetic.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
14. 7. 2020 • 19:28

Partyšová v jednom pořadu nedokázala odpovědět na nejzákladnější otázky z historie, zoologie.... opravdu velmi hloupá!

rydlo
14. 7. 2020 • 14:58

Ve „Snídani” se při moderování neustále připitoměle uchechtávala, snad si to v té pauze odvykla a nezačne s tím znovu. Dost lidí si „Snídani” kvůli tomu jejímu bezdůvodnému uchechtávání odepřelo, tak snad se to zlepší s jiným parťákem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.