Moderátorka Snídaně s Novou Nikol: Až čtvrtý test pozitivní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátorka Snídaně s Novou Nikol: Až čtvrtý test pozitivní

Nikola Čechová s rouškou
Nikola Čechová s rouškou (Instagram)

Nic necítila! Moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová (30) alias Shopaholic Nikol onemocněla covidem. Přitom první test prodělala už na jaře. „Poprvé jsem byla na výtěru, když jsem jela s tím nakaženým uberistou!“ svěřila se Nikol.

Přišla tak do bezprostředního kontaktu s taxikářem, který jako první onemocněl v březnu covidem a doteď má zdravotní problémy! Příznaky ale u Nikol začaly až minulou středu, kdy ji začala bolet hlava. Zřejmě se tak potkala s někým dalším nakaženým.

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video se připravuje ...

„Až v sobotu jsem se probudila a nic jsem necítila, něco jsem snědla, ale necítila jsem chuť,“ popsala svým fanouškům na Instagramu. Nelenila, zajela si – už počtvrté! – na testy a potvrdilo se, že je pozitivní. Se strachem obvolala rodiče a kamarády. „Mám velké štěstí, že ti lidé jsou negativní, jsem za to extrémně šťastná,“ oddechla si.

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...

Své sledující poprosila o ohleduplnost a dodržování pravidel. „Já vím, že je to otravné, ale děláme to pro sebe a pro svou rodinu, nebuďme sobečtí a pojďme to zvládnout,“ uzavřela blondýnka svou zpověď.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.