Čechová ze Snídaně s Novou radikálně zhubla: Vyzradila své triky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čechová ze Snídaně s Novou radikálně zhubla: Vyzradila své triky!

Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou
Peroutka a Shopaholic Nicol ve Snídani s Novou (TV NOVA)

Slavná youtuberka a moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová (30) alias Shopaholic Nicol radikálně zhubla a vypadá skvěle. Fanouškům vyzradila, jak na to!

Skvělou proměnu má za sebou hvězda YouTube a Snídaně s Novou Nikola Čechová, kterou lidé znají spíše pod přezdívkou Shopaholic Nicol. Nikola sdílela na Instagramu fotografii „PŘED a PO“ a je vidět, že na sobě pořádně zamakala! „Samozřejmě není příjemné sdílet fotku, kde se sebou nejste spokojený, ale je to podle mě ta největší motivace. Naučila jsem se chodit pravidelně plavat, cvičit a neberu to jako povinnost, ale jako něco, co dělám pro sebe. Poslední dobou mi chodí denně desítky zpráv, jak vypadám spokojeně a já opravdu jsem. Není to o váze, ale o tom, v čem se cítíte dobře. Každý má ten cíl a hranici jinde. Moc dobře víte, že já jsem velký milovník jídla a jde to i tak. Jen je potřeba u toho přemýšlet a najít balanc,“ vyzradila podle extra.cz Čechová.

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video se připravuje ...

Shopaholic Nicol odsoudila chování influencerky Šulcové! Měla by víc přemýšlet

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.