Konec Gábiny Partyšové na Nově? KLOUBKOVÁ JI PŘIPRAVILA O MÍSTO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Konec Gábiny Partyšové na Nově? KLOUBKOVÁ JI PŘIPRAVILA O MÍSTO!

Partyšová a Kloubková
Partyšová a Kloubková (archiv Blesku, TV Nova)

Stačil jeden záskok a Gábina Partyšová (41) se v tuto chvíli poroučí ze Snídaně s Novou. Když kvůli karanténě nemohla moderovat, zaskočila za ni Kristina Kloubková (43) a to u diváků mělo úspěch. Proto se TV Nova rozhodla na její místo k Pavlu Svobodovi (50) opět vrátit blonďatou moderátorku.

A to nebylo jediné, co Partyšové zlomilo vaz. „Původně prý o práci Partyšovou připravil koronavirus, jelikož když byla v karanténě, tak ji po boku Pavla Svobody zastoupila Kristina Kloubková. Také na Gábinu v poslední době chodila velký řada stížností ze strany diváků, kteří ji nemají dvakrát v oblibě. Proto ji trvale nahradila právě Kloubková,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize.

Není divu, že Kloubková a Svoboda jsou sehraní, už před lety spolu totiž ranní vysélání moderovali. Když ale v roce 2014 Pavel po odchodu Kristiny, která šla do Televizních novin místo těhotné Lucie Borhyvé (42), osiřel, přidělili mu Partyšovou.

Má Gábina nějakou šanci se ve Snídani ještě udržet? „Nova se prý bude pokoušet najít Gábině nového partnera, ale moc nadějně to zatím nevypadá. Partyšová má smlouvu do prosince 2020, ale vzhledem k tomu, že je placena pouze za odvysílané díly, tak je klidně možné, že už se na obrazovku vůbec nevrátí,“ uzavřel zdroj s tím, že Gábina svůj odchod nenese vůbec lehce. „V této chvíli s Gábinou Partyšovou řešíme její další působění ve Snídani s Novou, které je stále součástí,“ reagovala pro Aha! ředitelka korporátní komunikace Lucie Melecká.

Není to prvně

Situace se opakuje. Před čtyřmi lety totiž Kloubková už jednou Partyšovou vystřídala. Všechny překvapila, když se místo Gábiny z čista jasna objevila v pořadu Prásk! „Zalehla s chřipkou, bylo jí tak zle, že nemohla vysílat a Kristina musela zaskočit,“ sdělil tehdy Aha! zdroj přímo z TV Nova.

Gábina Partyšová: Půlka naší rodiny už koronu zřejmě měla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
16. 5. 2020 • 19:13

Kloubková je anorektickej zjev s vytřeštěnýma očima a nepřirozeným šklebem, není vůbec příjemná, nechápu s kým tam chrápe, že ji tam tak protěžujou. Partyšová asi není moc nadaná v posteli, že s ní každý vydrží pár měsíců... Přitom je moc hezká, ale je fakt, že po tolika letech v médiích se nikam neposunula. Ve snídani působí dojmem, že tam je první měsíc na zkušenou. Ale třeba si ulovila nějakýho zazobance, kterýho zatím tají. Asi znova ženatej, její specialita.

jity
16. 5. 2020 • 10:40

Gábina asi nebude nic chytrého, už to, že si vzala Koktu.

DWEI
16. 5. 2020 • 08:36

Doufám, že Gábině Partyšové nového partnera nenajdou a vyslyší diváky, kteří Partyšovou fakt nemusí. Kristina je o třídu nebo dokonce o 2 třídy výš!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.