Změna u Kloubkové a Kuneše: Radostná novina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Změna u Kloubkové a Kuneše: Radostná novina!

Kloubková a Kuneš
Kloubková a Kuneš (Foto Aha! – M. Hykl, R. Klejch, D. Kundrát, P. Machan)

Jejich vztah byl jako na houpačce – plánovali svatbu, pak se zničehonic rozešli a po pár týdnech byli zase spolu. Ale s jednou velkou změnou. Kristina Kloubková (42) a Václav Kuneš (44) už spolu bydlí, čemuž se předtím zuby nehty bránili.

Během prvních dvou let chození moderátorka Televizních novin a tanečník společné bydlení radši odkládali. Ani jeden z nich totiž nechtěl udělat ústupek a pustit svůj byt. Podle dostupných informací Kuneš bydlel v prostorném půdním bytě s výhledem na střechy kolem Staroměstského náměstí, který si pořizoval ještě se svou první ženou z Japonska. Svou partnerku na třípokojový byt na prominentní adrese ale nenalákal – nechtěla, aby dcera Jasmínka (7) měnila bydliště kvůli škole. Těch několik týdnů, kdy se rozešli, ale všechno změnilo.

„Prostě jsme si uvědomili spoustu chyb a opět se milujeme. Teď už je to napořád,“ řekla deníku Aha! Kristina s tím, že spolu sice bydlí, ale dál to nechce komentovat. Čínské cviky Ale prozradila několik detailů z jejich společného života. „Každé ráno s Vašíkem cvičíme takovou speciální sestavu osmi cviků na zesílení vnitřních orgánů, uvolnění stresu a zlepšení páteře i psychiky. Ba Dua Jin, neboli 8 kousků brokatů. Občas s námi cvičí i moje dcerka Jasmínka,“ popsala s tím, že právě dcera je z toho, že žijí jako rodina, nadšená.

Choreograf a porotce ze Star- Dance s nimi sice stihl i dovolenou, přes týden ale na ně nemá tolik času. „Vašek teď zkouší nové představení, které bude mít premiéru v září, tak ho občas navštívíme. Jasmi taky tanec miluje, ale Vašíka moc rušit nemůžeme. Téma hry Panthera, kterou připravuje, je motivy světového knižního bestselleru Sapiens – Stručné dějiny lidstva. Jsem moc zvědavá, jak to Vašek jako choreograf pojme,“ dodala Kloubková.

 Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Návrat ke Kunešovi jí změnil život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
20. 8. 2019 • 08:10

Kristina mi je sympatická. Ať se jim daří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.