Štěstí u Kloubkové střídá žal! Kuneš je sice zpět, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěstí u Kloubkové střídá žal! Kuneš je sice zpět, ale…

Kristina Kloubková
Kristina Kloubková (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv TV Nova )

Kristina Kloubková (42) má za sebou velmi těžké období. Její milovaná maminka prodělala infarkt a její stav byl velmi vážný. Přestože je z její maminka nejhoršího venku, uvědomuje si, že její zdravotní stav už nikdy nebude jako dříve.

Pohledná moderátorka se týdeníku Sedmička svěřila se svým trápením. Její maminka prodělala infarkt, nebýt včasné pomoci, její maminka by už tady nemusela být. „Nebude to už nikdy v pořádku, to srdíčko jí nepracuje úplně na sto procent, ale je tady, a to je pozitivní. Maminka je velká bojovnice. Těžko se o tom mluví, bylo to nečekané. Její stav je vážný a bude se ještě dlouho řešit, ale díky lékařům pod vedením pana profesora Neužila se dostala z nejhoršího a je soběstačná. Jsem moc ráda, že tu máme takové výborné lékaře,“ řekla Kloubková.

Přestože je Kloubková velmi vytížená, s maminkou tráví veškerou volnou chvilku. „Normálně moderuji. Maminka je soběstačná, nepotřebuje už čtyřiadvacetihodinovou péči. Kolegyně Petra Svoboda odešla na mateřskou, tak za ni budu zaskakovat v pořadu Život ve hvězdách. Forma toho pořadu se může zdát jednoduchá, ale pro mě je to výzva. Jsou tam různorodé reportáže a na to se těším,“ přiznala moderátorka týdeníku Sedmička.

Kromě zdravotních problémů své maminky, musela moderátorka také řešit své osobní vztahy. Rozpadl se jí vztah s partnerem, choreografem a porotcem StarDance Václavem Kunešem. Nyní už se však opět k sobě mají a Kloubková je opět šťastná. „S Vaškem už zase tvoříme pár a jsem za to nesmírně vděčná, zkrátka k sobě patříme a máme se rádi.“

 

Hrůza Kristiny Kloubkové: Děsím se vší a nezodpovědných rodičů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jugpetr
31. 5. 2019 • 13:13

[[[--Najítt nahe-zeeny ve vaší
oblasti na toto : da.gd/nahe

jasnovidec01
30. 5. 2019 • 23:04

Proč není povolena diskuse u Jiřiny Bohdalové ??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.