Moderátorka Kloubková (42): Na StarDance má zákaz vstupu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Kloubková (42): Na StarDance má zákaz vstupu!

Kristina Kloubková s Václavem Kunešem
Kristina Kloubková s Václavem Kunešem (David Kundrát)

Její partner, choreograf Václav Kuneš (44), seděl loni v porotě StarDance, ale Kristina Kloubková (42) se ani jednou neobjevila na přímém přenosu. A ani letos svého partnera na sobotní soutěžní večery nedoprovodí, i když by jako bývalá tanečnice chtěla jistě StarDance vidět naživo.

Až po roce moderátorka Televizních novin prozradila, proč nikdy nebyla v hledišti StarDance a proč se tam ani letos neukáže, přestože už Kuneš není v porotě. „Je to celkem logické, jsem tváří Novy a nebylo by vhodné, kdybych chodila do živého vysílání České televize,“ vysvětlila deníku Aha! Kloubková. „Vašek se asi půjde podívat, vždyť loni byl v porotě a tanec stejně jako já miluje. Dívám se na StarDance aspoň v televizi a užívám si to,“ řekla moderátorka zpravodajství.

Kristina a Václav se sice letos na jaře rozešli, ale po pár měsících se dali opět dohromady. Návrat si nemohou vynachválit. „Držíme se hesla, my se máme, že se máme a je nám hezky. Pustili jsme své byty a našli si nový, kde spolu všichni tři bydlíme. Pro dceru Jasminku je to trochu těžší, protože si zvyká na novou školku, nové děti, ale už pomalu zapadá,“ tvrdí blondýnka.

Moderátorka Novy Kristina Kloubková: Návrat ke Kunešovi jí změnil život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
26. 10. 2019 • 13:15

Jen ať si tam hýčkají ty svoje "čétéčáky". Je jich čím dál méně, řekla bych!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.