Ostře sledovaná StarDance: Mejdan na chodníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostře sledovaná StarDance: Mejdan na chodníku!

Večírek po třetím kole StarDance
Večírek po třetím kole StarDance (Marek Pátek)

Třetí večer StarDance se stal osudným pro americkou rodačku Tonyu Graves (49). Zpěvačka ze soutěže vyletěla se svým tanečníkem Michalem Burešem a následně to spolu s ním a dalšími kolegy zapila v centru Prahy na ulici.

„Jsem ráda, že jsme měla tu šanci, že jsem ve 49 letech začala tančit. Dostala jsem se alespoň do třetího kola,“ hodnotila účast v soutěži exotická zpěvačka. „Chtěla bych tančit dál, nechci s tím seknout,“ dodala temperamentní a horkokrevná Tonya.


A protože noc na neděli po vysílání StarDance byla o hodinu delší a hlavně na závěr října nezvykle teplá, místo sezení v baru se s kolegy ze soutěže shlukovala před vchodem, kde popíjeli a pokuřovali až do pozdních nočních hodin.


Vyřízený Xindl nepřišel


S Tonyou se bohužel nepřišel na večírek rozloučit zpěvák Xindl X alias Ondřej Ládek (40). Už před sobotním živým přenosem ho tak vzaly bolesti zad, že celý den ležel v nemocnici na kapačkách a večerní paso doble odtančil s bolestivými křečemi v obličeji. „Jel jsem po přímém přenosu do postele, byl jsem vyřízený,“ vysvětlil pak Aha!. Podle našich informací jel v neděli na další infuze a jeho trénování na nadcházející večery StarDance je tak v ohrožení.


Risk je zisk


Miroslav Hanuš (56) opět překvapil! V taneční soutěži nevyniká jen jako výborný taneční a největší bavič letošního ročníku, dokonce i zasahuje do práce jeho choreografky a tanečnice Adriana Mašková (21). Při posledním čísle si například vydupal kulečníkový stůl, na který na konci riskantně vyskočil. Risk byl však v tomto případě zisk a nejen diváci toto gesto ocenily hlasitým potleskem.


U diváků opět vyhrála


StarDance v sobotu večer u diváků opět bodovala. Třetí přímý přenos si pustilo 1 242 000 lidí. Na druhém místě skončil další díl druhé řady seriálu Temný kraj na Primě, který si pustilo 647 tisíc diváků. Šestou řadu show Tvoje tvář má známý hlas pak na Nově sledovalo 600 tisíc lidí.

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.