Fridrichová na odpis: KRUTÁ DAŇ ZA STARDANCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Fridrichová na odpis: KRUTÁ DAŇ ZA STARDANCE

Okamžiky po druhém kole StarDance: Nora Fridrichová
Okamžiky po druhém kole StarDance: Nora Fridrichová (Blesk:David Kundrát, Martin Hykl/Czech News Center)

Moderátorka Nora Fridrichová (42) udělala v druhé epizodě taneční soutěže velký pokrok, přesto byl verdikt diváků nemilosrdný. Musela z kola ven. Kdyby možná tušili, co v té chvíli prožívala, byli by shovívavější.

Už do StarDance totiž komentátorka pořadu 168 hodin nastupovala se zdravotními problémy, jak uvádí web Super.cz. Ty se po několikaměsíční zátěži a intenzivních trénincích začaly zhoršovat. Dospěly až do takové fáze, že musela Nora těsně před „osudovým“ vypadnutím do nemocnice.

„Bylo to skvělý i navzdory tomu, že jsem si odnesla pár zdravotních neduhů, které odteď budu nějak řešit,“ přiznala po vyřazení dle Super.cz. „Nohy mě bolí, než jsem řekla ano, stihla jsem zavolat svému lékaři, tehdy mi řekl, že není problém a když tak se o ty nohy budeme starat, ten sport je náročná disciplína, ale řekla bych, že kdybych se věnovala místo toho třeba běhání, jsem na tom teď lépe,“ zkonstatovala  a dodala, proč musela vyhledat pomoc.

„Mám z běhání zničená kolena, hodně zničená, ten minulý týden, než jsme vypadli ze StarDance, jsem byla i v nemocnici na injekci, protože to hodně bolelo, a to teď budeme asi nějak řešit,“ prozradila České televizi moderátorka, která ale rozhodně účasti nelituje a užila si ji i tak. „Čtvrt roku úplně jiného života, když odsunu to, že jsem se naučila pár tanečních kroků, tak mě Honza naučil chodit rovně,“ zmiňuje jeden nesporný plus taneční soutěže.

Na rozhovor s Norou Fridrichovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
23. 10. 2019 • 17:02

Nedělejte z ní rádoby lítostivými články chudinku!!! Je to nesym-
patická ženská až hrůza!! vypadla právem ,neumí vůbec tančit,
je to dřevo. Lituju jejího partnera ten si s ní ještě užije !!
Z těch jejich zubů jde strach,měla by mít neustále zavřenou hu-bu!!
Z mnoha důvodů!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.