Těhotná Fridrichová: Zklamání kvůli dcerce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Fridrichová: Zklamání kvůli dcerce!

Nora Fridrichová s dcerou v době, kdy ještě jiné kamarády tolik nepotřebovala.
Nora Fridrichová s dcerou v době, kdy ještě jiné kamarády tolik nepotřebovala. (Aha! - Roman Souček)

Moderátorka Nora Fridrichová (37) bude brzy podruhé maminkou a potomka spolu se svým partnerem Robertem Zárubou (47) očekávají na jaře. Mezitím se samozřejmě věnuje i své prvorozené Diance, která se ale nechová podle jejích představ…

Nastávající maminka jenom září. „Vyjde to přesně na tři roky od narození dcery. Přáli jsme si to a měli jsme štěstí, že to tak příroda zařídila. Doufejme, že při nás bude stát až do porodu,“ říká Nora Fridrichová v rozhovoru pro novinky.cz.

V životě její dcery to nebude jediná změna. Nedávno totiž Diana nastoupila do školky mezi ostatní děti. Někomu se to může zdát brzy, ale to si moderátorka nemyslí. „Nestanovovala jsem si žádnou hranici a spíše jsem sledovala, jak dcera reaguje na okolní děti. V okamžiku, kdy za nimi v dětském koutku začala utíkat a vrhat se na ně, dospěla jsem k názoru, že už je čas.

A zatímco Diana se mezi ostatními dětmi cítí jako ryba ve vodě, její maminka odluku neprožívala zrovna nejlépe. „Zpočátku jsem do školky volala, jak to vypadá, jestli nebrečí. Když jsem zjistila, že ne, tak jsem si trochu zklamaně z toho, že jí nechybím, povzdychla: Aha,“ směje se Fridrichová, která je momentálně v pátém měsíci.



Přečtěte si
snufina
2. 1. 2015 • 10:19

Fridrichová, Vy nebudete chybět většině spolu s Diankou. Jedině těm ,s červenými kartami a ti si Vás najdou.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.