Záruba s Fridrichovou přiznali, co jim zničilo sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Záruba s Fridrichovou přiznali, co jim zničilo sex!

Robert Záruba a Nora Fridrichová
Robert Záruba a Nora Fridrichová (Aha! - Daniel Černovský)

Po poměrně dlouhé době se Robert Záruba (45) a Nora Fridrichová (35) objevili společně na veřejnosti. Doteď byli buď jeden, nebo druhý natolik zaneprázdněni malou Diankou (1,5), že se jim zkrátka v páru nikam nedařilo vyrazit. Na premiéře Táta se překvapivě rozpovídali o společném sexu.

Robert i Nora by za malou Dianku dýchali, zároveň ale přiznávají jasné nevýhody rodičovství. „Děti jsou nejen zabijákem sexu, ale i všeho ostatního,“ prozradila Blesku Nora, jejíž drsné (ale možná pravdivé) vyjádření se snažil mírnit Robert slovy o tom, že otcovství je to nejkrásnější na světě. „K té kráse patří i zodpovědnost, se kterou to musí jít ruku v ruce,“ řekl komentátor, který byl na pohled nevyspalý.

„Momentálně máme v posteli fázi, kdy spí malá s námi. A vyspat se tak rozhodně nedá, mám minimum místa,“ dodala s ospalým úsměvem Nora. Druhého potomka se tak v případě tohoto páru asi jen tak nedočkáme.

Autor:  ph

Přečtěte si
honzina
29. 9. 2013 • 07:43

Naprosto souhlasím, ale dnešní výchova je úplně jiná, mě se teda vůbec nelíbí, když vidím děti jak pomalu lezou rodičům po hlavě, vztekají se tak, že se válí po zemi a rodiče jim nic neřeknou. Nechápu co z těch dětí vyroste, jsou drzí, odmlouvají a kradou jako straky (v obchodě - snad si tím dokazují jací jsou frajeři).Neumí si hrát, jako jsme si hráli my, jen drží v ruce telefon nebo hnípou u počítače. A tím, že spí s rodiči v posteli to všechno začíná, rostou z nich rozcapenci, co musím mít všechno co chtějí.

jakeline
29. 9. 2013 • 06:52

Myslim si že oba mají spoustu aktivit v televizi proto nemají na sex ani pomyšlení

babcahanca
28. 9. 2013 • 13:02

Dítě 1,5 r. má spát ve své postýlce a ne mezi rodičema, ale to je samozřejmě jejich věc. Těžko se to odnaučí !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.