Tajemství Nory Fridrichové: Potratila ve 4. měsíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Nory Fridrichové: Potratila ve 4. měsíci!

Nora Fridrichová a Robert Záruba.
Nora Fridrichová a Robert Záruba. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Televizní moderátorka Nora Fridrichová (35) porodila před půl rokem své první dítě. Tatínkem vytoužené dcerky Dianky je sportovní komentátor Robert Záruba (45). Teď Nora poprvé promluvila o svojí roli maminky a také o obavách z těhotenství. Už jednou totiž dítě nedonosila.

Fridrichová přiznala, že před šesti lety ve čtvrtém měsíci potratila, takže těhotenství s Diankou prožívala v obavách z dalšího potratu. „Tehdy jsem potratila na začátku čtvrtého měsíce, to byla teď pro mě jediná meta. První tři měsíce jsem chodila na ultrazvuk každý týden. Pak jsem se trochu uklidnila,“svěřila se šťastná maminka pro magazín Ona Dnes.

To nejhorší ale mělo moderátorku teprve potkat! „Těsně před porodem se objevily další komplikace. Už byla hlavičkou dolů, ale pak se zase otočila do příčné polohy. Kdyby tedy nastal porod, nemohlo by k němu dojít a hrozila by ztráta plodu,“ šokuje Nora děsivými komplikacemi.

Klid však nenastal ani poté, co si dcerku přivezla domů z porodnice. „Já Dianku vykoupala. Neuvědomila jsem si ale, že doma je docela chladno. Najednou byla bezvládná, modrá a padala jí hlavička, musela jsem zavolat sanitku, okamžitě jsme jeli do nemocnice,“ vypráví prvorodička Fridrichová zážitky, ze kterých až mrazí. Vše ale naštěstí dobře dopadlo a Dianka se prý má čile k světu.



Přečtěte si
svatadala
26. 9. 2014 • 19:55

Fridrichová....pěkně namyšlená, nepříjemná a odpuzující osoba Kam dal Záruba oči, jo Světlana, to byla kočka. Ať Nora zaleze někam donory a neotravuje lidi.

argido
29. 4. 2013 • 11:53

Sympatická? Kampak jste dala oči? Co se o ní ví, že je pěkná potvora!!!Ale, jak je vidět i hloupá.

pilif.99
7. 11. 2012 • 07:11

denia
6. 11. 2012 • 10:45

že tato sympatická moderátorka by mohla být tak jednoduchá a ventilovat svoje kiksy v bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.