Zdravotní problémy Fridrichové: Krize se Zárubou ji poznamenala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdravotní problémy Fridrichové: Krize se Zárubou ji poznamenala!

Nora Fridrichová je nezdravě vyhublá, podepsala se na ní krize s partnerem Robertem Zárubou?
Nora Fridrichová je nezdravě vyhublá, podepsala se na ní krize s partnerem Robertem Zárubou? (Foto: Aha! - Marek Pátek, Daniel Černovský, Martin Hurda, koláž Ahaonline.cz)

Ještě nedávno se mluvilo o tom, že vztah moderátorky pořadu ČT 168 hodin Nory Fridrichové (36) a oblíbeného sportovního komentátora Roberta Záruby (46) prochází vážnou krizí. Dnes je na partnerské bázi vše v pořádku, ale Nora má zřejmě zdravotní problémy, které jsou důsledkem překonaných těžkostí.

Podezření z anorexie

A vše se stále točí kolem váhy populární moderátorky. Je totiž vyhublá na kost. Nora Fridrichová dokonce čelila nepříjemnému podezření z anorexie v zaměstnání. "Je pravda, že se mě na to lidé poslední dobou ptají. Když jsem jednomu z mých šéfů na jeho dotaz řekla, že jsem zdravotně v pořádku, opáčil, že to přece říkají všechny anorektičky," svěřila se před časem s nepříjemným zážitkem Nora Fridrichová.


Nepříjemné reakce okolí

Je možné, že rapidní úbytek váhy souvisí právě s překonanou partnerskou krizí s Robertem Zárubou a moderátorka přiznává, že ani dnes nejsou reakce okolí nijak příjemné. "Všichni se mě ptají, jestli nejsem nemocná," říká Nora s tím, že by měla nabrat alespoň tři kilogramy. "Už i vizážistky mi říkají, abych se najedla," svěřuje se. Přitom se netají s tím, že se nacpe ráda a guláš se šesti jí nečiní větší potíže.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.