Jaroslava Kretschmerová: Hostina v autě s odpadky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jaroslava Kretschmerová: Hostina v autě s odpadky!

Jaroslava Kretschmerová,
Jaroslava Kretschmerová, (Profimedia.cz)

Podivné zvyky, které hraničí až každovečerními rituály má herečka Jaroslava Kretschmerová (59) známá hlavně jako rozpustilý Evík ze Slunce seno…

Po představení si v autě dopřává až tříchodové menu složené z úlovků v místních fastfoodech a večerek, které se objevují v blízkosti Divadla Ypsilon. „Po představení se Jarka asi hodinu zdrží, pak skočí do svého auta a razí pro jídlo do některé z okolností restaurací,“ říká zdroj Blesku.

Podle svědků pak neváhá kvůli jídlu dělat přestupky a před noční sváčou ji nic nezastaví. Jídlo si nechá zabalit sebou a vždy se s ním zavře do auta, kde ho do sebe rychle nahází. Během hodiny stihne až tři restaurace a pokaždé do sebe natlačí hlavní jídlo! Poté z auta vystoupí a všechno pečlivě vyhodí, když je potřeba, třídí i odpad. O to víc je zarážející, že její vlastní auto vypadá jako popelnice a schraňuje v něm všechno od starých novin, lepicí pásky až po dezinfekci na záchod. Podlaha na tom není o nic lépe…

Že by si nočními dýchánky herečka vynahrazovala hladovku přes den, kdy možná nemá na jídlo čas? Nebo je tak nervozní před přestavením, že nemusí jíst a pak do sebe dostane, co vidí?



Přečtěte si
janyna
27. 11. 2014 • 12:08

Já nevím, že se divíte. Vždy, když se objeví článek o cikánech, diskuse není. To je ta demokracie

ivoadler
27. 11. 2014 • 10:41

Diskuse být nemůže. To by byl rasismus.

ivoadler
27. 11. 2014 • 10:40

Kretschmerová mě vždycky připadala trochu zvláštní. Ale její vášeň pro večerní jídlo chápu. Já, kdybych se nekontroloval, tak taky sežeru kdeco.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.